Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Какво прави Бай Ганьо от Бачковския манастир, станал депутат, когато го чукне хормонът

Жените в България са основни два типа. В едната група са плеймейтки, моделки, тв синоптички и фолкдиви. В другата – всички останали. За първите не важи „От вратата право в кревата“. Така смятат и от втората категория, макар че никой не ги пита.
Динко ПЕТКОВ

За да свалиш някоя плеймейтка, моделка, тв синоптичка или фолкпевачка трябва сериозно да се бръкнеш. Да покажеш, че си Казанова, но баровец. Предлагаш им кафето с райбер да бъде на остров Бали или на Малдивите. Досега не се е чуло при подобна оферта да е имало оплакване за сексуален тормоз. Дори обектите на такава свалка се хвалят. И качват снимки във Фейсбук как им е кеф.
Как се свалят клетите женички, които не са плеймейтки, моделки, тв синоптички и фолкдиви. Директно. Както би направил Бай Ганьо. Както мъжката секретарка на Бачковския манастир Васил Апостолов, уредил се и за депутат. Той действа първосигнално, когато на пътя го удари хормона. Попаднала му служителка, която събира таксите на паркинг. Какво прави. Без заобикалки и предлага да я заведе в съседно бунгало, там да прекарат нощта. Женицата, обаче, му се опъва. Навярно му се случва да първи път. Ако бунгалото можеше да говори, сигурно щеше да потвърди, че досега такива проблеми е нямало. Възмутената от проявята на сексуален тормоз подава официална жалба в прокуратурата. Описва целия стрес, който й е причинил Бай Ганьо от Бачковския манастир. Още повече е семейна.
Какво се случва с жалбата? Засега на практика нищо. Минава вече месец, откакто е входирана, а потърпевшата даже не е извикана да бъде разпитана. Все пак трябва да се докаже дали не си измисля. Не са привикани да дадат показания и свидетелите на скандалния случай. А ги има. По непотвърдена информация от прокуратурата жалбата е препратена на асеновградската полиция. Оттам, пак по непотвърдена информация, смятали да предупредят мъжката секретарка „повече да не правиш така“. Толкоз. Поне засега.
А жената, ще-не ще, се среща всеки ден с тормозилия я сексуално. По думите й той спира с мерцедеса до нея. Нищо не й казва. Само продължително я гледа. Така я гледа, че сигурно след това си лее куршум против уплах.
Васко, Васко, явно се смяташ за недосегаем за законите. Вероятно си си постлал пред санкциониращите институции да не те закачат. Колкото и да си се разпасал. Зад гърба ти е игумена Сионий, ти беше доскоро депутат. Лидер си на партия „Има такъв народ“ в Асеновград. Това явно те кара да се чувстваш „местният шериф“. И да безчинстваш спрямо хората, които ти са неудобни в имотните, твои и на игумена, домогвания, какъвто е ежедневния тормоз над собственика на ресторант „Водопада“.
С жените, обаче, стават засечки. Тази, която искаше да я вкараш в бунгалото, не е плеймейтка, моделка, тв синоптичка или фолкфурия. Но е жена. И тя душица носи. Не трябваше да бъдеш така брутален. Можеше да я поласкаеш с едно мускалче с розово масло. И да й предложиш, например, романтичен уикенд в Нареченски бани. Не е Бали и Малдивите. Но поне е наблизо.

Публикувана на
01 Юли 2022 година