Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в първия ден на юли

Видяна: 8280 пъти

Овен
Ден за атака по всички фронтове на живота, на личната ви и делова активност. Луната от Лъв сключва брилянтен аспект с Юпитер от Овен. Лесно ще уредите всякакви дела и юридически спорове. Ще намерите вратичка в полето на закона и може да прокарате важните си намерения и проекти. Не се препоръчва пасивно изчакване. Каквото свършите сами и без отлагане ще донесе успех.
Телец
Луната навлиза в Лъв и сключва прчупващ аспект със Слънцето на родените в първата декада. Влизате в тежки битки. Хората на високи постове и позиции ще се сблъскат с основните си конкуренти. Във въздуха витае агресия. Настройте се не само за нападение, но и за активна самозащита. Увеличете натоварването, изразходвайте насъбраната енергия в работа и любов.
Близнаци
Не се колебайте в избора си, бъдете активни и направете решителна крачка към нови договори, сделки и дейности. Не протакайте преговори. Пасивният човек ще загуби, а мързеливият даже и травма може да получи. Ще стартирате успешна работа и ще подпишете стабилни договори. Само който не опита няма да успее. Променете тактиката и стартегията, ако от доста време тъпчете на място.
Рак
Луната напуска вашия занк, но не и късмета ви. Днес може да направите силен ход напред и да подпишете изгоден договор. Уредете срещи с потенциални спонсори. Бъдете сигурни, че ще загубите ако останете в пасивно изчакване нещата да се уредят от само себе си. „Каквото си постелеш днес, на това ще си легнеш утре”. Водете битки и на любовния фронт, един развод може да се избегне.
Лъв
Луната навлиза в Лъв и задвижва благоприятни за вас събития, стига да проявите с пълна сила лъвската си амбиция и борбеност. Подпишете нови договори, привлечете спонсори, включете се в състезателна и конкурентна програма, заемете водещата в своята област позиция. Край с изчакването, лъвът започва и юридически битки за защита на личните си ресурси и бизнес интереси.
Дева
Денят е добър за подписване на нови трудови договори, за среща с шефове и партньори, снабдители и посредници. Може да осъществите изгодна сделка и да бъдете приети в престижна среда. Гонете си интереса до дупка и ако на едно място ви откажат на друго ще ви приемат с овации. Този ден носи награда за положените усилия в миналото, но и сега трябва да се постараете.
Везни
Ден за атака по всички направления на личната ви амбиция. Който остане пасивен ще диша прахта на победителите и може да бъде изваден от играта, която сам е създал и ръководил до момента. Конкуренцията е на ниво, но и вие няма да се дадете без бой. Изразходвайте насъбрания в тялото физически и духовен потенциал. В противен случай енеригията ви ще се скапе в някой орган.
Скорпион
Луната навлиза в нехармоничния ви Лъв и до вечерта сключва тежки апекти с Уран от Телец. Както и да постъпите ще претърпите загуби и ще работите за чужди интереси, а ако остане време и за своите. Не бива да оставете пасивни, но и да се престаравате за чужда сметка не си струва. Ще срещате силни противници, шефовете ще ви затрупват с ограничаващи и непосилни задачи.
Стрелец
Родените в първата декада ще направят силен ход и скок в кариерата си. Луната навлиза в Лъв и сключва брилянтен аспект с Юпитер и Слънцето ви. Ще се задвижат стопирани юридически процедури, ще уредите дела и собствености и ще получите удовлетворяващи отговори на поставените в миналото въпроси и проблеми. От днес започвате победоносно настъпление в посока на важна цел.
Козирог
Край с изчаквателната политика, с търсенето на подходящ момент за активни действия в посока на работата и личните връзки. Днес който не нападне ще бъде атакуван на слабото място. Поставете условията си пред шефове и подчинени, направете промените, които ще улеснят вас и близките ви. Днес и утре е добре да вършите всичко важно сами, Не прехвърлйяте топката на друг, ще се справите.
Водолей
Случващото се в този ден ви вади от зоната ви на комфорт и ви вкарва в битки за права и позиции. Не се колебайте да защитите тези, чиито действия определяте за правилни и важни в ситуацията. Ще се наложи да вземете стана в спор, да приемете или да отхвърлите нечие мнение, желание или изскване. И семейството се дели на два лагера, които ще трябва да сдобрявате и помирявате.
Риби
И ако до вчера само сте мечтали и строили планове, днес вече е време да ги реализирате на практика. Пасивността е опасна, във въздуха витае агресия и ако не нападнете ще ви атакуват в желанието да заемат личната ви позиция. Натоварете се физически, покажете в какво сте силни, какво искате и можете. Явете се на конкурс, предявате претенции за дадено място или пост.
telegraph.bg

Публикувана на
01 Юли 2022 година