Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите в събота

Видяна: 8040 пъти

Овен
Проведете двустранни разговори с тези, с които имате намерение да работите съвместно и да извършвате определени дейности. Ако съберете всички заедно няма да се стигне до единно мнение. Но ако всеки изложи исканията си насаме с този, които управлява ситуацията работата ще потръгне. Движите се в тесен семеен кръг. Не е ден за нови запознанства, обединете родовите сили и ресурси. 2-ри е ден за срещи на четири очи и поверителни разговори..
Телец
Днес хора с власт, с положение и вляние над вас ще се опитват да ви използват и да се месят в избора ви. Не споделяйте излишно и не планирайте колективни мероприятия, в които не се знае кой за какво отговаря и плаща. Може да попаднете на фатално привличане и въздействие. Не давайте лични данни и ресурси на нелоялни и непроверени хора. Останете двама на люлката или до нея. На 2-ри не се включвайте в колективни инициативи, ще платите сметката.
Близнаци
Денят е благоприятен за срещи с нужните специалисти, но без присъствието на трети лица. Добре е направените уговорки, независимо с кого и за какво, да си останат тайна. Конкуренцията се опитва да разбере намеренията ви. Уредете срещи само с изпитани и верни хора. Не позволявайте на стрнични лица да се прикрепят към работата и делата, които движите. Не споделяйте излишно. За 2-ри планирайте срещи и консултации на четири очи.
Рак
Днес много хора ще се опитват да променят начина ви на работа и живот, да ви дават съвети и да правят опити за сближаване, независимо гафовете, които са направили в миналото. Не е ден за нови запознанства. Старите връзки ви стигат и даже ще ви дойдат в повече. От няколко страни ще ви притискат за взимане на решения, за уреждане на работи и дейности, за които вие ще плащате. 2-ри не е ден за общи сбирки, възможни са настойчиви вмешателства..
Лъв
Ден на фатално привличане, особено в любовта. Останете в тесен семеен кръг. Не сечете дървете и не подсичайте чуждите мечти. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви днес може да се обърка и излезе от релси. Не правете избор между доброто и злото. Границите са размити, лесно може да нагазите в забранени положения и отношения. Почивайте, ден за нищоправене. 2-ри не е ден за запознанства, някой агресивно ще промени личната ви програма..
Дева
Ограничете контактите, ако не искате да работите извънредно за чужди интереси или кауза. В този ден лесно се попада под въздействие и влияние. Срещите ви са белязани с особен фатализъм. Не бързайте да допускате близо до себе си, до работата и личния си живот хората, с които днес се запознавате и влизате в различни отношеня. Всичко трябва да се провери в бъдеще. На 2-ри може да ви хванат да свършите чуждата работа Везни
Днес лесно се забравят обещанията дадени пред себе си или пред друг. Ще бъдете подложени на изкушения, на които трудно ще устоите. Ден на библейската тойка под ябълковото дърво. Някой ви подава ябълката на изкушението, убеждава ви да постъпите различно от това, което сте намислили и решили семейно. Не позволявайте на странични хора да се вмъкват и в любвната ви вселена. На 2-ри чужди грижи ангажират цялото ви внимание, но на 3-и действате успешно в желаната от вас посока и за благото на семейството..
Скорпион
Днес тенденцията е да плащате чужди сметки За роденете около 5-15 ноември ще действа тежък кръст на планетни сили. Не участвете в залагания, не започвайте рискови финансови процедури. И близките ще са на вашата хранилка и поилка. Спестяванията ви се топят, случват се неприятни събития изискващи допълнителни разходи на средства и чувства. Пътуванията са рискови. 2-ри е ден на конфликти и вмешателства в личиня ви и професионален живот.
Стрелец
Ден на рисково привличане, особено в любовта. Може да изневерите не само на партньора, а и на собствените си разбирания и начин на живот. Ще ви привличат хора с по-висок статус, които може да не се отнесат с разбиране към нуждите и стремежите ви. Някой ще ви използва като трамплин за собствените си амбиции и нужди. Останете в тесен семеен и приятелски кръг, не се обвързвайте. На 2-3-и може да свършите много работа и да почивате качествено, ако ограничите контактите..
Козирог
Днес може да направите удобни за другите своите собствени амбиции, стремежи и желания, но не е изключено и обратното. Старайте се да не попадате в обсега на чужди въздействия. Не е ден за запознанства. Има някакъв особен фатализъм във връзките ни. Действията са несъгласувани, а отношенията неравностойни. Препоръчва се пасивност и минимално физическо натоварване. На 2-ри упехът е за тези, които сами си вършат работата..
Водолей
За родените около 5-15 февруари денят е белязан с конфликти, с открито и прикрито противопоставяне. Каквото се развали трудно ще се оправи. Не влизайте в конфронтации с тези, от които сте си позволили да зависите. Днес и утре Луната от Лъв е в опозиция на Сатурн от Водолей и в квадратура с Уран от Телец. Родители и деца не се разбират, имат различни нужди и желания. На 2-ри сами си вкарвате Троянски кон в семейството с поканите, които отправяте.
Риби
Ден на фатално привличане, което може да ви разведе или ожени, да ви извади от зоната ви на комфорт и да ви насочи към нещо непознато, опасно и стресиращо. Препоръчват се двустранни контакти и посещение при учителите. Добре е и за визита при специалисти по въпросите, които не търпят отлагане. Решава се здравословен проблем. Може да се намери лек за всяка болежка и нужда. На 2-ри не навлизайте в чужди води и не гостувайте на непознати..
telegraph.bg

Публикувана на
02 Юли 2022 година