Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Хю Грант е труден за разпознаване

Британският актьор и звезда от множество романтични комедии Хю Грант в момента снима новия си филм, наречен "UnFrosted", на снимачната площадка на който беше уловен от дежурни папараци в Лос Анджелис.
61-годишният Хю беше заснет пред неговата каравана, докато все още имаше грим на лицето си, но и очевидна умора и изтощение, които не можеше да скрие. Чаровният британец стана известен по целия свят с ролите си на красив съблазнител в романтични комедии, които всъщност белязаха актьорската му кариера. Но когато навърши 58 години, любимецът на жените заяви, че е станал твърде стар, за да приема небрежно подобни роли. В интервю за The Hollywood Reporter Хю призна, че редица главни роли, които играе в популярни филми, са го оставили и с комплекси. „Станах твърде стар, твърде грозен и твърде дебел, за да снимам подобни роли, така че сега се занимавам с някои други неща“, каза той.
Грант добави, че понякога се чувства като хванат в кутия заради подобни персонажи, които въплъщава, но се шегува и за своя сметка, признавайки, че не може да се оплаче от парите, които спечели благодарение на тях.
„Платиха ми огромни суми. Бях много щастлив. И мога да гледам повечето от тези романтични комедии, една или две са шокиращи за мен, но мога да ги гледам и хората ги обичат. И вярвам, че основната задача на нас актьорите е да забавляваме другите", обясни Хю.
На въпроса за славата и успеха в самото начало на кариерата си, Хю отговори, че би искал да опита и други жанрове освен романтичните филми, за които сега има възможност във филма "UnFrosted", режисиран от Джери Сейнфелд.

Публикувана на
02 Юли 2022 година