Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Ритон в питон... Моля, спрете се!“, сече голитината на лорд Минчев

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Ритон в питон... Моля, спрете се...
Обични приятели и безспорни звезди, дует Ритон все пак се нуждаят от естетически остен. И ако на мен се пада да бъда този остен- да, ще им кажа. Това върху вас е твърде излишно. Няма да споменавам възраст и вкусове, просто облеченото е твърде неподходящо. Ако искат да научат точно защо, да ме поканят на едно кампари в цвят червен. А за любезния читател ще изтъкна следното- сравнимите със змийски шарки по Катя , пълзят в лепкава смесица от тъкани. Здравко подържа тази естетическа нишка, но поне се е ограничил до едно яке. Прическата на певицата , в стил Прешъс Уилсън води мислите ми в гори Тилилейски и много се плаша да не намеря там къщичката на баба Яга . Облеченото от Катя наподобява на една огромна татуировка, по която са накацали мухи, гъсеници и всичко, което въображението може да понесе.
Галин да не духа... в кърпичката си

Галин е стъпка напред с този кариран панталон, който върху други крака, би изглеждал може би секси. Карето добавя килограми, особено ако те вече са там. Певецът е съчетал панталона с риза на цветя, която ако бъде възпята от Дони /без Момчил/, ще се получи нещо като „риза на цветни петна“ . Гаджето вика- а „ближи си сладоледа“ защо не вмъкнеш в коментара. Галин пък не заслужава чак толкова много песни, отвръщам му. В джобчето на сакото е пъхната кърпичка, далечна роднина на всичко облечено. Тя няма особено приложение, освен ако господинът не иска да издуха... носа си. Нека го осведомя в зародиш, че това не е позволено от нито един моден закон. Но в Пайнер- знае ли се, знае ли се... Обувките са интрепретация на малкия танк на лейтенант Грубър, сакото ми се струва твърде сериозно за жанра, който Галинчо представлява.

На пиано или зебра иска да прилича Дидо?

Погледът ми минава по тази пешеходна пътека, под която с цялата си прелест е Дидо от Дийпзоун проджект. Талантливият мъж никога не е блестял с вкус, който да ми допадне, но и не очаквам от него повече. В облеченото има нещо обречено и то се натрапва от скучната последователност на черно и бяло. Нещо като текстилна зебра, поставена напреки. Напречното райе винаги придава повече килограми, така както телевизионните камери. Да се запита човек, не е ли снимано тук с цял ПТС. Гаджето се обажда, че вместо да гледаме Ало, ало се занимаваме с модни коментари. Иначе си представям тази блуза скъсена с поне петнайсет сантиметра, така ще даде поне оптически право на панталона да изпъкне повече. Ръкавите са също дълги, могат да бъдат навити, ако самият Дидо е навит.

Публикувана на
02 Юли 2022 година