Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

7 аксесоара, без които не можеш това лято

Свежи, цветни, шантави, открояващи се - аксесоарите на лято 2022 ще пренесат стила ти на следващото ниво. С тях няма как да останеш незабелязана. Те са онази финални щипка шик, от която всяка твоя визия се нуждае. Виж кои са най-модерните аксесоари на сезона.
1. Шапка с широка периферия
Шапката с широка периферия е винаги модерен летен аксесоар. Освен че пази косата и лицето от слънцето, тя добавя драматизъм и елегантност. Стои прекрасно с всяка лятна рокля. За лято 2022 не пропускай да разнообразиш стила си с шапка с широка и мека периферия - без нея нито градският, нито плажният ти стил ще са същите.
2. Интересна цветна чанта
Аксесоарите на лято 2022 "крещят "ВИЖ МЕ". Затова в модния си арсенал трябва да имаш поне една интересна цветна чанта. Що е то интересна чанта? Тя има странна и дори смешна форма. Може да прилича на куче, котка, планета, устни, червило и така... до безкрай. Това е чантата, която всеки ще забележи, когато се разминавате.
3. Сандали с акцент
Семплите сандали с каишки заемат челна позиция в тренди аксесоарите. При тях има каишка около пръстите и такава около глезена. Но какво им е толкова интересното? Токчето! Акцентните токчета превръщат дори най-обикновената обувки в модерна находка. Отново в хармония с основният тренд за лято 2022 - всичко да се откроява.
4. Широк колан
Широкият колан е необичайният гост в тенденциите за лято 2022. Но пък перфектно пасва на рокля или потник. Различното този сезон е, че разнообразието е огромно, но преобладават елегантните модели, дори такива, които приличат на бижута
5. Секси cover-up за плажа
Кое влиза в категорията cover-up за плажа? Всичко, което можеш да облечеш и носиш над банския. През лято 2022 преобладават секси моделите - с мрежа, ресни и дълбоки деколтета. Някои от тях не покриват почти нищо, но пък ще те превърнат в плажна изкусителка.
6. Масивни пръстени
Минимализмът може и да е сред любимите тенденции при бижутата, но не и това лято. Носенето на много и масивни пръстени взема превес при трендовете особено извън модния подиум. Модели с цветни камъни и интересни мотиви ще са много актуални.
7. Шарени и шантави бижута от пластмаса
Когато казваме пластмасови бижута, не си представяй евтини и чупливи стоки, сякаш купени от битпазара. Говорим по-скоро за качествени бижута, създадени с внимание към детайла, но от синтетичен материал. Пластмасовите бижута са закачливи, нестандартни и задължителни за летния ти стил.

Публикувана на
12 Юли 2022 година