Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6780 пъти

Овен
За днес планирайте среща с учители, с юридически лица или с лекар и психолог, които може да ви окажат съдействие при взимане на важни решения в посока на основните ви проблеми и личното ви здраве. Неблагоприятен ден за събрания и участия в съвместни инициативи. Разговорите излизат от рамките на добрия тон. Само срещите на четири очи ще носят полза.
Телец
Днес всеки има мнение и го изказва с повод и без повод. Настава голяма говорилня. Където и да отидете ще срещате опозиция, работата ви зацикля. Няма да се стигне до единно решение при групови преговори. Уредете си само двустранни срещи, без странични наблюдатели и свидетели и без намеси в решенията, които ще се вземат. Не използвайте посредници, тайните ви се разкриват и афишират.
Близнаци
Ден на неразбории за дреболии. Не се събирайте с много хора, семейните ви проблеми ви стигат, не е нужно да се товарите и с чуждите. На работното място ще има толкова мнения, колкото и хора се появят от отпуск или пък искат да заминат. Каквото отложите за следващите два дни ще мине на ниво и ще подобри начина ви на работа и живот. Планирайте запознанства и срещи още тази вечер.
Рак
Неблагоприятен ден за събрания и екипна работа. Всеки ще иска и ще претендира и няма да се стигне до единно мнение по важните въпроси. Чудесно е да сте на морето, а не да се занимавате с професионални дела, в които все някой ще ви са набърка и може всичко да обърка. Предприетото ще носи загуби на сили, средства и време. Потърсете мнението на капацитет в нужната ви област.
Лъв
Не е ден за събрания. Независимо личните ви дарби и авторитет, никой няма да се съобразява с вас и няма да зачита мнението ви. Ще се ядосвате и губите позиции. Добре е за двустранни преговори, за срещи само на четири очи и за консултации със специалисти в нужната ви област. Вечерта Луната навлиза в Рак, където я очаква омайницата Венера. И вашите очаквания в любовта ще се сбъднат.
Дева
Родените в третата декада днес влизат в конфликти на работното място и у дома. Стойте далече от разправиите на другите, вашите ви стигат. Въздържайте се и от енергична дейност свързана с големи разходи на енергия и средства. Почивайте, намерете преки пътища към целта и не отстоявайте мнението си на всяка цена. Новите и амбициозни начинания отложете за 26-27-и.
Везни
Родените в третата декада ще уредят по лесно проблемите си, ако провеждат двустранни срещи със специалисти пряко свързани с нуждте и болките им. Не се събирайте с много хора, не споделяйте планове и намерения. Очертават се спорове навсякъде, където се изисква колективна работа. Егото пречи на разумната преценка. Всеки се опитва да надскочи или да контрира другия.
Скорпион
Днес всеки бърза да постигне намисленото, да извоюва нови и престижни позиции, да се пребори за повишение и преназначение и да елиминира конкуренцията. Не е ден за събрания, всеки слуша само себе си. Намерете нужния ви консултант, учител, треньор или лекар и проведете уточняващи разговори на саме. Предприетото с голяма амбиция ще зацикли. Отложеното за утре ще тръгне по вода.
Стрелец
Проблемите ще са повече за родените в третата декада, особено ако допуснат намеси при взимане на важни семейни и професионални решения. Не участвайте в събрания и срещи на екипа. Може да се окажете подведени и ощетени и да носите дълго на гърба си някой, който добре си е направил сметките. Много ще се говори в този ден, малко работа ще се свърши и то от наивните.
Козирог
Не е ден за съвместни професионални и обществени сбирки. Всичко, което свършите самостоятелно и без странични намеси ще носи ползи и пари. Не влизайте в съвместни проекти и кооперации. Днес общата работа ще е срам за майстора. Изпипвайте всеки детайл лично, особено ако работата ви изисква ювелирност и прецизност. Повереното на друг ще се преправя в бъдеще.
Водолей
Днес родените в третата декада са изкушени да влизат в излишни спорове, да доказват себе си или своята гледна точка. Не го правете, вложете цялата си енергия и ентусиазъм в личните си начинания и не се занимавайте с чуждия избор или мнение. Добре е да посетите нужните ви специалисти или сами да давате консултации. Двустранните срещи са за препоръчване.
Риби
Родените в третата декада е добре да стоят далече от колективните инициативи, ако не искат да загубят време, нерви и пари. Не е изключен колективен отпор срещу личните ви намерения и желания. Заемете се с неотложните лечения и процедури, посетете консултанти и лекари, уредете двустранни отношения и проведете уточняващи разговори за личните или съвместни дейности.
telegraph.bg

Публикувана на
25 Юли 2022 година