Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кого ще му се усмихне късметът днес

Видяна: 5080 пъти

Овен
Днес Луна и Венера от Рак са в пречупващ аспект с Юпитер от вашия знак. Ще се разбере за изневери за минали и настоящи прегрешения. Някой подава молба за развод, а друг хваща половинката на тясно. Хубавото е, че всичко, което и било затлачено и стопирано ще се отпуши, ще намери своя път и посока в бъдещето. Предстои развръзка и в най-заплетените отношения.
Телец
Луната навлиза в Рак и вечерта ще е в съвпад с Венера. Двете омайници няма да ви дадат да заспите, ще подклаждат страсти и ще ви водят към изневери. Едно запознанство днес или утре може и да ви ожени. Около новолуние лесно се зачева, така че в тези дни стойте мирни, ако не искате да си развалите семейните отношения. Но ако сте самотни сега е момента да срещнете любовта..
Близнаци
Днес късметът ни се отпушва като пълноводна река, стига да не се нарушават инструкции и разпоредби. Луна и Венера са в съвпад. Денят ще мине под флага на емоциите, на желанието да бъдете с някого или да намерите заместник на този, който ви е обърнал гръб. Една среща може да промени в положителна посока живота ви. Преградите падат или са само в ума ви, действайте.
Рак
Луната навлиза в Рак и тази вечер ще бъде в точен съвпад с Венера. Двете омайници ще провокират чувствената ни реакция, ще разгарят емоции, любовни страсти и обяснения, ще срещат тези, които са определени един за друг и ще разделят тези, които не си пасват. Ще има много разбити сърца, но и много ще затуптят синхронно. И ако ви остане време помислете и за работа.
Лъв
Днес преградите са лесно преодолими. Проблемът е, че те ви служат и за лична защита от агресията наоколо. Независимо предупрежденията и личното ви усещане е вероятно да излезете от рамките, които ви защитават и да направите емоционален ход. Луна и Венера се целуват в нощното небе. И вие не издържате на изкушенията, изневерявате на стила си или на партньора.
Дева
Днес преградите са лесно преодолими. Ще ги срещате на всяка крачка, но ще се справяте и ще добивате самочувствие. Нарастват апетитите ви и в любовта. Венера и Луна са в стимулиращ аспект. Някой може да открие търсената половинка, а този който я е открил е време да направи предложение. Вечерта е изкушаваща и сладострастна, трудно ще издържите на напъна на страстта, а и не трябва.
Везни
Днес пътят ви е осеян с препъни камъните на изневерите, но не само в любовта, а и в посока на приятелските и делови връзки. Ще се взимат решения под властта на чувствата и на тънките сметки. Ще се наложи да заобикаляте закона или да нарушавате дадените общания. До вечерта може да влезете в конфликт с половинката, да изневерите и да разберете за изневери. Не отсъствайте от дома.
Скорпион
Прекрасен ден. Луната навлиза в хармоничния ви Рак и бърза на среща с Венера. Ден за любов, за нови запознанства, за срещи, които може и да ви оженят. Някой се вижда със старата любов, а друг се сблъсква с нови усещания и чувства. Всичко предприето ще носи късмет и ползи, особено за родените в първата декада. Огледайте се, може би до вас върви този, когото от доста време търсите.
Стрелец
Денят ще ви дари с ведрост, настроение и любов. Луна и Венера се прегръщат тази вечер в нощното небе. Уредете си среща. Получавате или правите любовно предложение. Очертават се запознанства, които тотално ще променят нечий живот. Предприетото ще тръгне успешно. Започнете нов проект. Дори и това, което вече сте отписали ще потръгне и ще донесе печалба.
Козирог
Днес и утре Луна и Венера ще ви гледат в опозиция от знака на Рака. Семейните и любовни връзки са под въпрос. Нищо не върви по правилата стопирано от чувствени мотиви. Някой тръгва в командировка и оставя семейството и партньора сами да се оправят. Друг прави неравностойно предложение в желанието да не е сам. Добре обмисляйте всеки ход. Не е ден за изневери..
Водолей
Днес и утре късметът ви се усмихва особено по линия на любовта и личните връзки. Ще видим тази вечер Луна и Венера заедно в нощното небе. Тенденцията е и вие да тръгнете ръка за ръка с близките и любими хора, да уточните отношенията и да се разберете по всички интимни и делови въпроси. Преградите са лесно преодолими, това което е пречило вече ще остане зад гърба ви.
Риби
Днес и утре няма да може да избягате от любовта, а и не трябва. Луна и Венера ви гледат стимулиращо от знака на хармоничния ви Рак. Някой може и да се ожени, а друг да направи бебето. В момента срещите ви са кармични, нищо не е случайно, трудно може да се избегне, а и не трябва. Случващото се коренно може да промени живота и работата ви. Оглеждайте се внимателно..
telegraph.bg

Публикувана на
26 Юли 2022 година