Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои сряда е печеливш ден

Видяна: 5620 пъти

Овен
Ден за действие в посока на имотни и наследствени дела. Може да се започне дело или да се уточнят претенциите на всеки от рода. Не бързайте с продажбите, но може би е време за големите покупки на недвижим имот, който ще обезпечи семейството и децата. Родените в третата декада са в притеснено положение и правят нежелани компромиси, за които ще съжаляват..
Телец
Ден на свещеният лотос, енергетиката е оздравяваща и хармонична. Всичко, което се засади като втора реколта ще даде плод. Някой обновява и семейните връзки, урежда имотни отношения и работи за бъдещето на децата си. Благоприятен ден за всякакви нови начинания. Следете кръвното и не се товарете с тежки физически задачи. Ден на прозрение за бъдещето. Концентрирайте се.
Близнаци
За днес се препоръчва сокова диета. В интимен план няма да минете толкова лесно. Апетитите се изострят, отделете повече време на партньора и ще се радвате на удовлетворяващи моменти. И ако ви остане време за работа днес е добре да прегледате как стои въпроса с имотите и наследствата на рода. Добре е да се прехвърля собственост и да се обезпечават близките и децата.
Рак
Денят е благоприятен за уреждане на наследствени и имотни дела, за прехвърляне на собственост, за покупко продажби и наемни отношения. Някой ще се обзаведе с нов дом, а друг ще намери работа като брокер. Старайте се да се движите в законовите граници и предписания, за да не се наложи после да водите дела. Вслушвайте се в съветите, които ви дават специалисти в областта.
Лъв
Днес е важно да се помисли за семейните и лични удобства, да се уреди имотен спор, да се встъпи във владение или да се излезе на квартира, ако отношенията у дома са излезли от контрол. Внимавайте, нищо важно не отлагайте за утре, когато може да направите грешен и рисков ход и да загубите много. Днес още може да се разберете и споразумеете по договори, сделки и цени.
Дева
Ден на разтварящия се лотос. Разтворете се и вие към света и към другите. Добре е да направите компромис, да преговаряте с роднини по семейни и имотни въпроси. Уточняват се позиции и местата за ползване. Всеки може да получи и уреди своята база и терен за бъдещите инициативи. Енергията е оздравяваща и одухотворяваща. Ще се намери изход от проблемните положения и отношения.
Везни
Днес е трудно да се раздели семейния и родов имот. Ще има опити за навлизане в личното ви пространство или в частта определена ви за наследство. Някой изпробва търпението ви и в любовта. Бъдете особено внимателни във връзките. Здравето също е проблем. Не товарете очите и не се занимавайте с рискова дейност. Сметките, които трябва да се плащат варират като кръвното ви.
Скорпион
Днес може да станете с една идея по-богати и обезпечени, да получите имот или да закупите ново жилище. Съветът е да си осигурите нужната база за работа и живот, за да получите по голяма сигурност и стабилност. Някой може до дочака и партньорско предложение и да се пренесе в дома на любимия. По различни начини канали получавате нужните защити за гърба и бъдещето си, действайте.
Стрелец
Ден на заземяване на ново място и в нова позиция. Имате шанс за имотна придобивка. Някой поема щафетата от родителите и стяга бащиния имот. Благоприятен момент за създаване на базови контакти и полезни връзки по естеството на работата, притежанията или наследените имоти Заздравявате и положението си на работното място, до дни може да дочакате повишение.
Козирог
Днес ще ви поставят ребром въпроси по важни семейни и делови проблеми. Ще трябва да се взимат решения в посока на имотни и наследствени делби, а на работното място трудно ще се разберете кой каква позиция да заеме. Ако сте в стая с много хора, изберете северната позиция и ще доминирате при преговори и съвместни дейности. Не се месете в споровете на други двама.
Водолей
Днес решавате от раз и проблеми с имоти. Някъде може да изиграете и роля на брокер. Някой купува жилище, а друг получава наследство. Ще имате известни юридически затруднения, затова нищо важно не отлагайте за 28-29-и, когато Слънце, Луна и Меркурий ще ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Тогава хора с лъвски претенции ще се опитват да ви контрират в желания и възможности.
Риби
Ден за преразпределяне на семейните ресурси. Някой купува имот за себе си или за децата, а друг помага на близък да направи нужните действия и подобрения у дома. Един от най-хармоничните и балансирани дни, в който е възможно духовно прозрение за целта и пътя напред. Посаденото ще се хване и даде плод, а и съветите, които давате и ви дават ще са на място.
telegraph.bg

Публикувана на
27 Юли 2022 година