Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кого ще му върви днес

Видяна: 10260 пъти

Овен
Днес пророчествата са лъжливи, а и в отношенията ни се прокрадват лъжливи нотки и желание за използване на чуждите възможности и ресурси. Не започвайте нищо важно, на което смятате да разчитате в бъдеще. Новолунието е в 20 ч. 56 мин. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, не се срещайте с хора, които винаги се опитват да ви окажат въздействие.
Телец
Луната навлиза в нехармоничния ви Лъв и бърза към новолунието. Денят е рисков, неблагоприятен и конфликтен. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Нищо амбициозно и важно да не се започва. Предприетото ще тръгне накриво, ще трябва да се преправя, ще ви коства много нерви и излишни разходи. В живота ви може да се появи провокатор.
Близнаци
Останете където сте, не искайте и не претендирайте много. В деня преди новолунието тъмнината в отношенията се чувства особено силно. Нищо няма да се развие както го планирате. Не се захващайте с нови проекти и нищо ново не започвайте. Но посаденото днес ще се хване и даде бърза реколта. Препоръчва се диета. Прочистете и душата, гонете от съзнанието натрапчивите мисли.
Рак
Тежък и рисков ден, в който може да бъдете подложени на натиск и манипулация. Нищо ново и важно да не се започва. Ще ви подвеждат и подлагат крак нелоялни конкуренти, ще се оказвате в губеща позиция и ще плащате чужди сметки. Сключените договори няма да имат перспектива и ще се чудите как да се измъкнете от тях. Направете прочистване на организма, сложете край на фалшиви връзки.
Лъв
Малко преди 21 ч. тази вечер предстои новолуние в Лъв, което е най-безенергийният за вас ден в сатурновата ви дупка. Движете се без напрежение и амбиция. Не си позволявайте да навлизате в чужда територия, но във вашата някой ще се опита да се вмести, да определя правилата и да дава наставления. Днес конкуренцията ви прави силен ход. Прекратете фалшивите връзки.
Дева
Днес обстановката коренно се променя. Тези, от които зависите не са в настроение и опитват да ви товарят с извънредна работа, която ще ви вкара в конфликти. Увеличете дистанциите, не се напрягайте и не започвайте нови инициативи. Не давайте и не искайте съвети. Тъмнината на предстоящото новолуние прикрива намеренията ни. Въздържайте се от разговори с преки конкуренти..
Везни
Луната е погълната от сянката на новолунието късно тази вечер. Не се занимавайте с важни дела, не сключвайте нови договори и не излизайте от зоната си на комфорт. Това, което правите с голяма амбиция и желание за печалба ще зацикли. Част от вашите пари отиват при друг, а нечии сметки вие ще плащате. В отношенията има неравностойност и неразбиране, така взаимно си нанасяме вреди.
Скорпион
Всичко предприето днес ще тръгне накриво, ще се нуждае от ремонти и ще гълта непрекъснато пари и усилия, без да носи желаната доходност. Родените в първата декада са в рискова позиция на това новолуние. Ограничете контактите, не влизайте в разправии и се опитайте да преглътнете забележките, които близките ви правят. Ако се скарате с някого може и да е задълго.
Стрелец
Опасен и рисков ден. Нищо не е такова каквото изглежда и няма да тръгне в посоката, в която привидно се подрежда. Не предприемайте важни начинания, особено такива, на които смятате да разчитате в бъдеще. Спазвайте диета, не яжте недопечена и недосварена храна. Вашата управляваща планета Юпитер тръгва в ретроградна посока. Върнете се към старите недовършени дела.
Козирог
В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Доброто трудно си пробива път, или ни се представя в замъглен и недоуточнен вид. Всичко, за което се разберете в момента едва ли ще се случи и получи. Не влизайте в преговори и не подписвайте нови договори. Днес казаната дума ще бъде хвърлен камък във вашата градина. Отложете за утре взимането на важни за бъдещето решения.
Водолей
Ден на хидрата поглъщаща Луната в деня преди точното новолуние в Лъв. Интересите ви са в конфликт с тези на хора в силна властова позиция. Ще ви притискат тези, от които сте си позволили да зависите. Ще се налага да изоставяте личните си цели и намерения докато не помогнете да се уредят техните. Нищо важно не започвайте, ако не искате да имате неприятности. Ще платите всички сметки.
Риби
Днес нагазвате в непознати води и може да направите доста грешки. Нищо амбиционо да не се започва. Не се срещайте с хора, които и друг път са ви подвеждали и вкарвали в неприятности, разходи или разправии. Прекарайте този ден на спокойно и ведро място. Спазвайте диета. Мислено изгорете в огън всичко, което ви тежи, напряга и вреди. Не носете изделия и украшения от кости и рога.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Юли 2022 година