Новина от категория В общината
Архив на публикациите

Бившият Партиен дом с нова визия

Сградата на община Пловдив на пл. „Централен" 1 (бившия Партиен дом) е с нова, временна визия.
По идея на отдел „Туризъм" върху фасадата е поставено голямо рекламно пано с логото и надпис - Пловдив „Най-добра европейска дестинация" за 2022 година.
Рекламното съоръжение, изработено от материал, който пропуска светлината и не пречи на работещите в сградата, ще остане там до края на годината.
Дотогава Пловдив, заедно с още четири града, които се класираха в Топ 5 на 13-то издание на престижната класация European Best Destinations, имат правото да използват титлата „Най-добра европейска дестинация 2022" във всички свои комуникации, медийни изяви, уебсайт, реклама.
Голяма част от хотели, ресторанти, места за настаняване и други, заети в сферата на туризма в Пловдив получиха стикери с логото, които поставиха на входа на своите обекти.
На същия сайт EuropeanBestDestinations.com, който е водещ уебсайт за туризъм в Европа, в отделните категории Пловдив бе удостоен и с титлата за „Най-добра културна дестинация в Европа 2022" (1-во място). Пловдив е № 1 и в категорията „Най-романтични дестинации в Европа", както и в категорията „Най-добри винени дестинации в Европа". Малко по-късно, Пловдив бе обявен и за „Най-добра дестинация в България".бнр

Публикувана на
29 Юли 2022 година