Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Съпругата на Уейн Руни спечели в съда

Kолийн Руни, съпруга на бившия капитан на националния отбор на Англия Уейн Руни, спечели делото за клевета, което бе заведено срещу нея от Ребека Варди, съпруга на нападателя на Лестър и бивш английски национал Джейми Варди.
Обвиненията между двете футболни съпруги започнаха през 2019 година и се превърнаха в истинска сензация за таблоидите във Великобритания, заради което и делото бе следено с голям интерес.
В профила си в Туитър Колийн Руни обвини публично Ребека Варди, че е предоставяла на таблоида “Сън” информация от личния й профил в Инстаграм.
Колийн посочи именно Ребека като отговорна за това, че след като е публикувала различни неща, видими само за определени акаунти, единствената изтекла информация в “Сън” е била тази, до която е имала достъп съпругата на капитана на Лестър.
През лятото на 2020 година Ребека Варди започна дело срещу Колийн Руни за клевета, като процесът завърши през май тази година, а решението на съдия Карън Стейн се очакваше в близките седмици.
В посочените днес мотиви от съдия Стейн става ясно, че "Колийн Руни успешно е доказала обвиненията си към Ребека Варди, които до голяма степен са верни". /телеграф

Публикувана на
30 Юли 2022 година