Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Виктория Бекъм се завръща

Мечтата на хиляди фенове по света най-накрая ще се сбъдне и момичетата от Spice Girls ще се съберат отново на едно място. Но това място няма да е сцената. Според множество източници от Великобритания, в момента се изготвя документален филм за групата, като Виктория Бекъм се е съгласила да участва.
Това означава, че тя най-накрая ще се събере с колежките си Мел Би, Мел Си, Ема Бътън и Гери Хорнър.
Последният път, когато видяхме групата заедно, беше през 2012 година на Олимпийските игри в Лондон.
Таблоидът The Sun пише, че документалният филм ще бъде направен от екипа на „Последният танц“, който разказва за живота на баскетболната звезда Майкъл Джордан.
Проектът е дело на Netflix и беше много добре приет както от зрителите, така и от критиците.
Мел Би вече е изразявала възхищението си от филма, като в интервю заяви, че именно затова момичетата са избрали точно този екип за своя документален проект.
Очаква се филмът за Spice Girls да включва непоказвани досега кадри от зад кулисите, забавни моменти с момичетата и да разкаже как бандата се изстрелва до върха на музикалната индустрия.
„Ще бъде страхотна вечер. Всичко е организирано, а темата е вечна елегантност“, казва източник пред The Sun.
Той допълва, че няколко известни личности ще бъдат сред гостите, като Гери е поканила всичките си колежки от бандата, включително и Виктория, която отказа да отиде на турне с другите през 2019 година. /телеграф

Публикувана на
30 Юли 2022 година