Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Синът на Милко Калайджиев си пусна мустак

Милко Калайджиев има достоен наследник по мустак. Един от близнаците на певеца - Александър, си е пуснал мустак по подобие на известния си баща. За това се похвали самият Калайджиев, за когото мустакат е не само светиня, но и запазена марка през последните десетилетия.
Заедно и с другия близнак – Антонио, Милко разпуска на родното Черноморие, където съчетава работата и почивката - през деня е на плажните барове, а вечер пее по заведенията.
Александър съм е взел решение за мустака и не е имало натиск от родителското тяло. Антонио и близнакът му са изключително популярни сред девойките, радват се на голям интерес, а на няколко пъти мустак номер едно на републиката ги снима в свой клипове с гаджетата им по това време.
Близнаците са категорични, че не искат да се занимават с музика като с баща си. Самият Милко признава, че никога не им е оказвал натиск в тази насока и двамата сами са избрали в каква насока да се развиват. Голямата мечта на Антонио е да се занимава с архитектура, докато Александър се е насочил към кариера като лекар.
Преди време те споделиха, че славата и известността изобщо не ги влекат. Антонио смяташе да замине за Милано, където да се посвети на тайните на архитектурата и интериорния дизайн, но после промени решението си остана у нас, писа „България Днес“.

Публикувана на
31 Юли 2022 година