Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Щерката на Джони Деп в интимни сцени

HBO пусна първия трейлър за „Идолът“, с участието на Лили-Роуз Деп и Абел Тесфайе, по-известен със сценичното си име The Weeknd. Автор на проекта е Сам Левинсън, станал известен като създател на хитовия сериал „Еуфория“. Датата на излизане на "Идолът" все още не е обявена, но се очаква премиерата да бъде тази есен.
Съдейки по видеото, "Идолът" ще бъде смесица от „Еуфория“ и сериала "Deuce" (2017-2019), който е посветен на подлия живот на Ню Йорк през 70-те и 80-те години на миналия век. Изглежда, че „Идолът“ ще изследва недостатъците на музикалната индустрия по същия начин, по който „Deuce“ описва възхода на порнографията.
Първият трейлър на „Идолът“ не дава ясна представа за сюжета, но е известно, че шоуто е за „гуру за самопомощ и съвременен култов лидер, който влиза в сложна връзка с изгряваща поп звезда.“ Вероятно гуруто ще се изпълнява от The Weeknd, докато Деп ще играе ролята на изгряваща поп звезда на име Джоселин. В трейлъра те споделят интимни сцени в звукозаписно студио и се гушкат, докато шофират ретро кабриолет. От трейлъра става ясно, че двамата герои ще развият сложна връзка, като на зрителите се обещава, че това да бъде една от най-неуважителните любовни истории в цял Холивуд. Снимки от сериала потвърждават твърдението. Режисьор на проекта е Ейми Займец.труд

Публикувана на
01 Август 2022 година