Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Бившият вече премиер афишира пред журналисти топлата си връзка с Лена

Бившият вече премиер Кирил Петков афишира връзката си с говорителката на досегашния кабинет Лена Бориславова в последния миг от пребиваването си на "Дондуков" 1. Двамата, без да се свенят от наличието на десетки камери и репортери, се хванаха за ръка по стълбите към изхода от сградата.

Само преди няколко дни, на последното заседание на кабинета "Петков", Бориславова се появи в залата без годежния пръстен, връчен й от Мирослав Иванов. Последният шеф на Народното събрание е в дългогодишна връзка с Лена, като двамата делят един покрив в столичен апартамент.
След серия спекулации, че всъщност Бориславова и Кирил Петков имат връзка, тя реши да отиде в Народното събрание и в кулоарите демонстративно показа бижуто пред свои колеги от "Продължаваме промяната".
Кадърът днес е дело на БНТ и недвусмислено показва повече от колегиалните и приятелски, както ги определи Лена преди няколко седмици, отношения с екс министър-председателя. Безценният кадър е хванат и от агенция "Булфото".
Кадрите Кирил Петков е хванал влюбено ръката на говорителката си, бивша своя съветничка, дългогодишна семейна приятелка и юрист Лена Бориславова, взривиха и без това разклатената държава. Че двамата са във връзка се говори от поне 1 година, когато тя бе назначена от него като консултант в ББР на завидна заплата.
А впоследствие слуховете се затвърдиха и от чести техни срещи отвъд служебните им ангажименти и институциите, включително извън граница. Кулминацията дойде от видеоклип-компромат, разпространен от онлайн медия, как Петков и Бориславова се качват заедно по карирано стълбище в частна сграда и рано сутринта се озовават в апартамент, отключен от красавицата в къса рокля.
Да видим как се развива хронологията на тази любов - от поемането на властта още със служебния кабинет през жаркото лято на 2021 г., когато той бе само икономически министър до пребиваването му на "Дондуков" 1 като министър-председател близо 8 месеца и последвалата оставка и окончателното разкриване на връзката му с фаталната брюнетка.
Но ето тук, през 2021 г., е предполагаемото начало на романса:
И продължава - у нас, в чужбина, в сградата на Министерския съвет, в Народното събрание, в частни сгради...
Парапетът (или липсата му), от който тръгна и разпадът на кабинета
По-късно двамата ще скандализират обществеността и с необявена вечеря в Солун:
Ето го сюблимния момент, в който Кирил Петков и Лена Бориславова афишират явно дългата си връзка:
Тук сякаш си кимат за "Хайде да го направим", след което дръзко сключват длани пред камерите и фотоапаратите: лупа

Публикувана на
02 Август 2022 година