Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Заради коя актьорът Дани Ангелов заряза жена си

Актьорът Дани Ангелов, познат на зрителите с ролята на директора Божинов от "Ние, нашите и вашите“ и Черкезов от „Братя“, е разведен от две години със съпругата си Мариана.

Той публикува в социалните мрежи снимка, на която се държи интимно жена, която не е съпругата му. Виртуалните приятели на Дани веднага му чистиха изненадата, като му пожелаха двамата дълго време да са заедно.
За Дани Ангелов се знае, че е силно вярващ християнин, който от години щастливо женен. Двойката има две деца - Симеон и Дара.От известно време във фейсбук профила на Дани липсват снимки на жена му. Останали са само колегите и децата му.
Според приятели на Ангелов той е запленен от момиче на име Петя. Тя е от Пловдив и има козметично студио. Красавицата е с 15 години по-млада от актьора. От профила й в социалните мрежи става ясно, че през януари красавицата е празнувала 29-ия си рожден ден, същия месец звездата от „Братя“ навърши 44 години.
Познатите на актьора обясняват, че влюбените се запознават в църква, която и двамата посещават, Тъй като и младата жена е запозната с Библията, вярваща е и често я цитира в постовете си, писа „България Днес“.

Публикувана на
03 Август 2022 година