Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Бони милостива към клошар

Фолкпевицата Бони помогна на бездомник в тежко положение.Тя публикува видеото от сърцераздирателната случка, не само дава пари на страдалеца, но и го увещава да използва парите за храна, а не за пиене. Човечецът не може да повярва, че фолкпевицата му дава в ръката не само дребни стотинки, но и банкноти.
Преди жеста Бони на няколко пъти категорично заявява на скитника, че не бива да профуква парите за алкохол, а да си вземе нещо вкусно и да се нахрани. Дори го пита дали в ръката си държи спиртна напитка, но човекът категорично отрича.
В един момент във видеото клошарът разпознава кой стои срещу него и Бони грейва, че мъжът се сеща за нея. Ярък контраст има в облеклото на двамата. Докато бездомникът е със зимна шапка, дебело яко, дълги панталони и увити в парцали зимни обувки, то Бони е с къса рокля и обувки с нисък ток.
Преди време нейната колежка Роксана разказа пред "България Днес" как е спирала колата си и е слизала от нея, защото е виждала майки с окъсани и чорлави дечица. Не само им е давала пари, но и лично е ходила да им пазарува.

Публикувана на
04 Август 2022 година