Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Световен шампион отрича, че е заловен зад волана пиян и дрогиран

В различни сайтове беше разпространена информация, че световният шампион по вдигане на тежести в категория 81 кг Карлос Насар е бил задържан в нощта на 27 юли да шофира без книжка и с положителен полеви тест за наркотици. Според публикациите щангистът е спрян принудително от екип на "Пътна полиция" на пътя Каменар - Поморие.
Твърди се, че в колата му е намерено и топче марихуана, че е отказал е да даде кръв и урина за тест, а по случая е образувано бързо производство в Районния съд в Поморие. Пред NOVA, обаче, Насар отрече всички тези твърдения и заяви категорично, че рядко консумира алкохол, а наркотици - никога.
“Моят начин на живот е на спортист, на професионалист”, каза Насар. По думите му в нощта на 27 юли е бил на почивка в курорта “Свети Влас”. “Не съм ходил никога в Поморие. На 22-ри се прибирах от “Свети Влас”. Бях там на квартира. Имам документ, че на 22 юли ми е изтекъл срокът и съм напуснал квартирата”, разказа Насар.
Той обясни, че все още няма книжка, но в момента кара шофьорски курсове. “Не съм способен да направя такова нещо и ми е страшно некомфортно дори да коментирам тази тема. Срам ме е дори да си помисля, че бих направил такова нещо”, каза още щангистът.
По думите му полицията в Бургас не го е търсила.
А от МВР потвърждават, че има такъв случай с проверка на пътя, но не потвърждават, че шофьорът е именно Насар. дарикнюз

Публикувана на
05 Август 2022 година