Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Йордан Иванов предаде щафетата на Ангел Стоев

Назначенията от служебния кабинет областен управител Ангел Стоев встъпи в длъжност. Той и Йордан Иванов си размениха местата 7 месеца по-късно.
Първите стъпки на новия областен управител са насочени към организирането на изборите. Спортна зала „Колодрума” отпада като вариант да приеме пловдивските РИК-ове, защото има много голямо събитие, което не може да бъде отменено.
„Искам да благодаря на г-н Иванов за всичко, което е направил в интерес на жителите през последните 7 месеца. Оценката за неговата работа я дават институциите, с които са работили и жителите на областта. Пред мен стои отново задачата да проведа честни и прозрачни избори в Пловдивска област, както миналата година. Друга ми цел е осигуряването на по-голяма стабилност от държавническа гледна точка. Моето управление ще бъде положено на принципи, като предходните пъти – професионализъм, прозрачност и почтеност”, заяви Ангел Стоев.
Йордан Иванов пожела успех на Стоев, като благодари на всички служители, с които е рабтил през последните 7 месеца. Той каза, че е поел ангажимент за законност и не е изневерил на принципите си през целия период, като няма гражданин, който да не е приел или да е пуснал незаконосъобразно решение от общинските съвети.трафик

Публикувана на
05 Август 2022 година