Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Елена Паришева се завърна

Някогашната звезда на поп-фолка - Елена Паришева се завърна в България, като 10 години живя в Русия, научи HotArena.
Причината за това е новият работен договор на сьпруга й – футболистът Ивелин Попов, с ПФК ,.Левски". Семейството на Попето, както е известен родният талант у нас, го следва неотлъчно навсякъде и сега отново ще му даде пълна подкрепа, завръщайки се на родна земя. Дори синът на играча Ивелин-младши, се появи преди няколко месеца облечен с тениска на Левски от този сезон.
Припомняме ви, че Елена имаше зашеметяваща кариера във фолка у нас. Безсnорно русата хубавица бе любимката на публиката, но тя взе категоричното решение да изостави музиката в името на това да създаде стабилно семейство с любимия си и с радост отглежда двете им деца Ивелин и Емма. Кариерата на Елена започна през 2005 г., когато подписва договор с музикална компания „Пайнер", година по-късно издаде дебютния си албум „Пристрастена", носещ заглавието на едноименната песен. От него като хитове се налагат песните „Петък вечер", баладата „Която" и Дуетът c DJ Живко Микс „Тук и сега", с които Паришева става звезда на родната сцена. Следват хит след хит, а песента „Достатъчно" става първото попфолк парче, излъчено по MTV. След три успешни албума и безброй хитове през 201 1 Елена записва последните си песни „Не пускай" и „Нека ми е зле", след което забременява със сина си и слага край на музикалната си кариера.
„Разбира се, че си заслужаваше да се откажа oт сцената. Мъчно ми е за момичетата, които искат просто да са популярни. Когато седнахме с Ивелин да правим семейство, казахме аз имам толкова, а ти толкова, започваме от нулата. Мили момичета, много е важно да започнете от нулата заедно. Жената има стойност, когато е до мъжа на всяко стъпало. Всичко останало е прах. Парите не са постоянна величина – днес ги има, утре ги няма. Аз бих била с Ивелин и в колиба“ споделя тя преди време в свое интервю за Нова телевизия.
Певицата е категорична, че Ивелин е голямата й любов, а тя се е учила как да бъде жена до мъжа си от съпругата на бившия си продуцент инж. Митко Димитров. „Ивелин е любовта на живота ми. Абсолютно. Аз назад в годините, когато бях изпълнител, се възхищавах на съпругата на Митко Димитров. Страшно харесвах тази жена, попивах всеки неин жест, начина на говорене. Много искахда й подражавам .
С времето, след като се запознах с Ивелин, ми се наложи в началото, докато бях бременна, да живея при родителите му и там се запознах със следващия скорпион, защото и Мария Димитрова е зодия Скорпион, и майката на Ивелин също. С нея сме водили много женски разговори. Тя ми каза едно: „Децата растат, хващат си пътя и продължават живота си. Ти трябва да гледаш теб и Ивелин. Вие трябва да сте добре заедно и да не позволяваш тази емоция да си иде. /хотарена

Публикувана на
06 Август 2022 година