Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Турска звезда хвана ковид в Бодрум

Темата за коронавируса тихо избледня на заден план, но самият коронавирус не си отиде от това. Доказателство е поредната лоша новина, свързана със здравето на турски актьори. Фахрие Евджен, която тази година изигра главната роля на персонаж на име Акча в популярния исторически сериал “Алпарслан: Великите селджуки”, се е заразила с ковид по време на почивката си в Бодрум.
Положителен е и тестът на нейния син Каран. Оказва се, че първо се е заразило детето, което е на три години, а след това диагнозата е потвърдена и при майка му, която при това е бременна в третия месец с второто си дете.
В “Алпарслан: Великите селджуки” Фахрие Евджен си партнираше с Баръш Ардуч. В последния епизод от първия сезон на популярния исторически сериал Фахрие напусна снимачната площадка, тъй като нейната героиня приключи ролята си.
В момента Фахрие и Каран са под карантина, а от постовете на актрисата става ясно, че тя няма симптоматика на коронавирусна инфекция и кара леко боледуването.
Засега не са известни резултатите от тестването на съпруга й Бурак Йозчивит (Кемал от „Черна любов“). Тримата обаче са били заедно на Егейско море. /телеграф

Публикувана на
06 Август 2022 година