Новина от категория България
Архив на публикациите

Мъжки кифли

Естествената красота на жените все по-рядко се наблюдават сред родните звезди. Но не само сред представителите на женския пол, но и сред мъжете, писа "Телеграф".
През юни Азис отново легна на операционната маса, за да увеличи мъжката си гордост. Според източници на Телеграф този път, за да постигне желания резултат, д-р Николай Георгиев използва над 20 кубически милилитра специално предназначен за целта. Според запознати, размерът на мъжкото достойнство на певеца вече придобило застрашаващи размери.
В Русия се е подложил на процедура за увеличаване на устните футболистът Благой Георгиев. Според столична клюка това се е случило през 2015 година, когато футболистът беше женен за Есмер. Джизъса е броил 20 000 лв. за процедурата. В мрежата дори се изгавриха, че Благо е използвал за модел устните на жена си. През 2018 година плъзна слух, че Джизъса отново е слагал хиалурон в устните си. Последва смяна на зъбите. Днес Георгиев е с огромни бели зъби, подредени перфектно.
Певецът Стефан Илчев си сложи плочки на корема с операция в началото на годината. Той разкрива, че след години на упорити тренировки не е успял да постигне точната форма, която желае, затова се решил на подобна операция.
През април тази година се заговори, че фолк певецът Константин е поредният, който се е доверил на пластичната хирургия. Близки до изпълнителя издават, че си е правил липосукция, въпреки че досега Коцето не е коментирал дали е истина или не. Факт е, че си пусна кадри от болничното легло. В кратко стори, споделено в Instagram на певеца, се виждат контейнерите, в които се събира разградената при липосукция мазнина.
От години в светските среди се шушука че фолк звездата Галин си уголемява устните. Фенове непрекъснато правят колажи на певеца - преди и след, и съпоставят старите с новите му снимки. С просто око се вижда промяната в големината на устните, макар че Галин отрича да се е слагал силикон в тях.
Една от най-честите корекции на лицето е ринопластиката. Преди време репортерът Даниел Петканов се подложи на процедура заедно с бившата си жена и майка на сина му Алекс Богданска. Ринопластиката им се превърна в хит в мрежата, след като двамата се появиха с шарени лепенки и качиха снимки с тях. /хотарена

Публикувана на
06 Август 2022 година