Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в неделя

Видяна: 6520 пъти

Овен
Ден на фонтана от възможности, заемете се с ремонти и поправки у дома и на вилата. Направете промените, които ще помогнат да живеете по добре и да дадете повече пространство на децата. Ден за укрепване на семейните връзки, за срещи с родата, с приятели и близки. Правете това, което ви идва отвътре. Лесно ще разрешите стари спорове и проблеми. Проведете уточняващи разговори.
Телец
Ако сутринта направите нещо несъзнателно продължете в тази посока и ще си спестите грижи и неудобства. Ден на фонтана от преливаща енергия, който позволява да презаредим, да уредим натрупалите се проблеми и да намерим решение на всеки спорен въпрос. Включва се каналът на кармичната родова памет, усещаме какво е нужно на близките ни и го правим. Така всички са доволни.
Близнаци
Днес ще бъде актуална и важна всяка позиция и база, която завладеете. Конкуренцията ще е жестока, но си струва да се преборите. Може да намерите тайни и явни източници на сила, подкрепа и ресурси. Не се хвалете, нищо важно да не се споделя. Подадените информации може да провалят проектите и дейностите, които започвате. Днес и утре ще ви действа тежък планетен кръст..
Рак
Днес залисани в мислите си може да усетите, че вървите в непланирана посока. Оставете да ви водят усещанията, емоциите и подсъзнанието и ще стигнете където е важно и нужно за бъдещето ви. Символ на деня е фонтанът от преливаща енергия. Открийте своя източник на сила, свържете се с подходящите хора и ще извоювате своята лична и духовна самостоятелност. Ден за презареждане.
Лъв
Положението ви се подобрява. Луната навлиза в Стрелец и сключва брилянтен аспект с Юпитер. Огнените знаци водят по точки днес утре и получават повече права и юридически защити от другите. Може да завладеете нова база и позиция, да направите силен ход в бизнеса и в живота. Сключените бракове и договори ще са дълготрайни. Утрешните преговори затвърдяват позициите ви.
Дева
Луната навлиза в нехармоничния ви Стрелец и до вечерта застава в пречупващ аспект с Нептун от знака на опозицията ви Рибите. Настройте се на внимание, пазете си гърба и не споделяйте намеренията си. Не се доверявайте на чуждо мнение и не следвайте нечии фикс идеи. Не давайте информация за ресурсите си, за избора, който правите и за хората, с които ще действате..
Везни
Денят е добър за начало на строителство или ремонтни дейности. Не отлагайте повече, създайте си уют, променете интериора съобразно желанията на децата. Днес всеки трябва да си намери мястото, да си осигури нужната база за развитие или живот и своето местенце за активен отдих и почивка. Лесно се преодоляват семейните и лични кризи. Ден на фонтана от жизнеутвърждаваща енергия.
Скорпион
Луната от Скорпион е в конфликт със Сатурн от Водолей и в опозиция на Уран и Марс от Телец. Очертават се непредвидени разходи и загуби, конфликти на интереси и вмешателства в личния ви избор. Бъдете внимателни на пътя, не правете големи поръчки и покупки и не играйте хазартно. Задвиженото с голяма амбиция и желание за печалба ще зацикли. Нищо важно да не се започва. 6-и носи рискове при пътувания. Каквото загубите трудно ще възстановите.
Стрелец
Днес Луната от Стрелец сключва брилянтен аспект с Юпитер и Слънце от другите два огнени знака. Всичко предприето може да ви осигури базата, на която ще се развивате в бъдеще. Влизате в нова среда, подсигурявате нуждите на семейството и децата и получавате нужните юридически защити. Днес и утре вдигате нивото и може да подпишете нови партньорски договори.
Козирог
Ден за самовглъбение, включват са източници в нас на подсъзнателно и кармично ниво. Изплуват знания и информации, които дълго не са били използвани. Може да се справите с всяка задача. Представете си ясно, с подробности и стъпка по стъпка това, с което ще се занимавате и този път ще ви се получи. Връщат се способности и умения, които сте забравили. Проблемите ще се решат.
Водолей
Ако днес ви привлече някакво място тръгнете в тази посока. Следвайте усещанията си и ще откриете важен източник на сила. Ден на тайното знание. Някой ще бъде приет в среда с ограничен допуск. Нещо, към което от доста време се стремите ще се отвори като шанс и възможност. Позициите, които успеете да завладеете в този ден ще ви носят стабилност и подкрепа дълго време.
Риби
Доверете се на интуицията, идете там, където чувствата и усещанията ви водят. Ако започнете да правите нещо несъзнателно или завиете в странична посока, продължете и ще откриете мястото или човека, които ще осмислят бъдещето ви. Важно е на каква база ще стъпите и какъв избор ще направите. Родените около 1 март може да пропуснат момента и да забият в грешната посока.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Август 2022 година