Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Признаците, че смъртта чука на вратата

Астрологът Альона Николская разкри признаците на приближаващата смърт.
По думите й, те не трябва да се игнорират. Специалистката е категорична, че ако човек е наясно с тях, фаталният край лесно може да бъде отложен.
Първото нещо, на което всеки трябва да обърне внимание, е смирението и липсата на воля за живот.
Такива хора продължават да изпълняват ежедневните си задачи, но изглеждат мъртви или преживяват дълбока скръб.
Николская съветва да не изоставяте такъв човек, а да му отделите време, утеха и подкрепа. Само така той ще разбере, че не ви е безразличен.
Много хора, преди смъртта на любим човек, започват да го сънуват мъртъв. В тези видения той понякога е жив, но се отдалечава, а понякога се обръща и ви вика.
"Трябва да се доверите на интуицията си и на подобни сънища и да започнете да прекарвате повече време с героя на съня си. Обадете му се без причина, отидете му на гости или го изведете на разходка.
"При лична среща ще усетите как от въпросния роднина или приятел лъха студ. В такъв случай го дарете с всичките си грижи. Това е нещото, което буквално може да издърпа изгубената душа от другия свят", казва тя.
Размазаното изображение на човек на някоя снимка или повтарящи се замъглени снимки с него също могат да говорят за предстоящия му край. Но той все още може да бъде спасен.
В такива случаи астрологът съветва да дарите този човек с любов и грижа, да го заинтересувате с нещо и да му дадете цел в живота. Това ще помогне да го измъкнете от лапите на смъртта.
"Съдбата обаче е нещо силно, непредвидимо и понякога е по-силно и от най-голямата любов. Усилията ви може да се окажат напразни и тогава остава само да се примирите. Но не се примирявайте с гняв и проклятия срещу висшите сили, а с уважение и благодарност.
Важно е да се научите да благодарите на Вселената за всеки миг, прекаран в радост, мир, хармония и доверие", казва астрологът. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
07 Август 2022 година