Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Кои домашни любимци привличат късмет

Животните имат положителен ефект не само върху енергията на къщата, но и върху техните собственици. Те радват не само с присъствието си, но и са ценни със способността си да премахват негативността. Всеки домашен любимец по свой начин предпазва от зло и привлича щастие в живота на своите стопани.
Грижата за домашни любимци учи на отговорност, носи радост от общуването и освежава сивото ежедневие. Те имат изключителни способности и животът с тях носи не само радост, но и помага за положителни промени.
Котки
Грациозни, самоосъзнати, сладки и игриви котките ще украсят всеки дом. Общуването с тях лекува и енергията им премахва всякакъв негатив. Котките живеят рамо до рамо с хората от незапомнени времена. Техните навици могат да показват промяна във времето, да намерят места, където се натрупва негативна енергия, а цветът на козината им може да привлече щастие, любов и просперитет.
Котките имат силна енергия и могат да се превърнат в истински талисмани на щастието. В много отношения тяхната сила зависи от цвета, който засяга определени способности. Раираните котки ще служат добре на своите собственици. Каквито и да са ивиците, животните с тази окраска са символ на оптимистично отношение към живота. За тези хора, които държат раирани котки в къщата си, проблемите се случват много рядко и като правило бързо се разрешават.
Кучета
Верни приятели, незаменими другари и източници на положителна енергия са любимите ни кучета. Те не само защитават собствениците от реална заплаха, но и лесно лекуват депресия. Комуникацията с любимото куче дава заряд на жизненост, помага да се справите с тъгата и да намерите силата да преодолеете временните трудности. Кучетата внасят хармония и комфорт в къщата, тяхното биополе изглажда грапавостта в общуването на членовете на семейството. Присъствието им в къщата гарантирано носи положителна енергия, а също така помага за привличане на финансово изобилие.
За да бъде енергията на кучето активна и полезна във вашия дом, е необходимо да я поддържате правилно. За да направите това, трябва да я привикнете към определени места. Например, ако вашето куче обича дивана, на който често седите или спите, това ще помогне за внасянето на любов в къщата, както и ще спаси собственика от безсъние или кошмари.
Специалистите по Фън Шуй препоръчват да не държите кучета по пътеките, коридорите и на места, където Ша е най-концентриран – в тоалетната, в банята и в килера, където не им е мястото. Ако трябва да изберете място за спане, нека това да е вашата стая или всекидневна.
Рибки
Мълчаливите обитатели на аквариума също носят своята положителна енергия. Аквариум с риби, поставен в паричния сектор, помага да се отървете от финансови проблеми, а гледането на красивите обитатели на подводния свят облекчава стреса. Плаващите риби дават спокойствие и комфорт, а ако станат неспокойни, по тяхното поведение можете да проследите количеството положителна енергия в къщата. Благодарение на обитателите на аквариума членовете на семейството могат да изпълнят съкровените си желания, да живеят в хармония помежду си и бързо да се възстановят след натоварен ден.
Рибите в аквариума могат да изпълняват желания и да носят щастие в къщата. В допълнение, могат да ви спасят от безплодие и да предпазят от пороци, а също така могат да привлекат паричен късмет.
Птици
Птиците, живеещи в къщата, стимулират енергийни потоци, които хармонизират околното пространство. Присъствието на птици в дома облекчава депресията, подобрява мозъчната функция и формира положителни вибрации. Благодарение на пернатите домашни любимци членовете на семейството лесно намират общ език и изход от трудни ситуации. Най-доброто място за отглеждане на птица е близо до прозореца: там влиза енергията Ци. Птиците са генератори на информационни и енергийни потоци. Те активират мозъчните процеси, стимулират творчеството и задоволяват естетическите потребности. Смята се, че птиците не позволяват на стопаните си да се затворят в себе си и така предотвратяват състояния на депресия, меланхолия и апатия.
Гризачи
Отглеждането на гризачи (морски свинчета, хамстери, мишки, плъхове, катерици) помага на несигурните хора да повишат самочувствието си и да се борят за своето благополучие. Енергията на меките пухкави топчета помага да се успокоите и да не се изнервяте за дреболии, да се отървете от натрупаната негативност и да намерите нови идеи за развитие и разширяване на хоризонтите. Отглеждането на всякакви гризачи развива чувствителност и отговорност, внимание и предпазливост. Най-добре е да държите такива животни в тихи ъгли на дома.

Публикувана на
08 Август 2022 година