Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в първия ден на седмицата

Видяна: 5600 пъти

Овен
Ден за подписване на нови договори, за преговори с шефове и партньори, за уреждане на споразумения за съвместна дейност и за вадене на нужните документи. Всичко може да се свърши с лекота. Енергията ви е на високо ниво, амбицията и съпротивителните сили също. Ще се справите с болки и проблеми и ще постигнете поне един връх, който сте си запланували. Действайте активно.
Телец
Тръгнете напористо в посока на големите си амбиции още от сутринта. Навлизате в тридневен стабилизиращ период. Днес може да изкачите връх в кариерата, да ви предложат ново място и пост и да уредите документи даващи ви повече права и предимства в конкурентните битки. Планирайте за утре посещения на добра воля. Един жест ще ви отвори неподозирани врати и възможности.
Близнаци
Родените в третата декада ще бъдат стопирани от семейни проблеми. Преди да започнете каквото и да било проверете какво правят близките. Денят е високо енергиен, всеки си поставя отговорни задачи и се стреми да постигне максимума. Енергията Кундалини се изкачва по гръбначния стълб и ни помага да се държим изправено. Не обръщайте внимание на чуждото мнение, гонете си целта.
Рак
Днес не се препоръчва да стоите пасивни, когато нещо важно с променя в живота ви и в семейните връзки, но във всеки момент си давайте сметка докъде може да стигнете и каква намеса може да си позволите. Лесно се отива в преразход на сили, енергия и пари. В желанието да услужите и да бъдете полезни се намесвате неумело в чуждия живот и избор, което ще се окаже губещ вариант.
Лъв
Един от най-мощните дни в този месец. Събужда се енергията Кундалини. Пасивността е губеща, но и с активността трябва да се внимава, да не се превишават права и да не се нарушават обещания. Работете в посока на бизнес интересите си, подкрепете тези, които са ви защитили. Символ на деня е корона на върха на планината. Някой ще дочака коронация и ще оглави престижен проект.
Дева
Днес лесно се влиза в преразход. Енергията ни търси начин да се излее навън в действие и творчество, но в такъв момент рискувате да работите за чужда кауза и интерес пренебрегвайки своите. Родените в третата декада да намалят темпото и устрема си в посока на странични интереси. Концентрирайте се върху личните си нужди. Някой ще постигне върхове с ваша помощ.
Везни
Подредете си програмата за деня. Може да свършите всичко и да ви остане време за почивка и развлечения. Усилията ви ще бъдат оценени и на личния и на професионалния фронт. Днес може да подпишете изгодни договори, да намерите нова или паралелна работа и да се включите в печеливши бизнес проекти. Не протакайте преговори, не отлагайте нищо важно. Навлизате в труден период.
Скорпион
Ден за прочистващи и пречистващи процедури. Енергетиката е силна, лесно може да престъпите граници и норми и да си превишите правата. Не размахвайте меча, който държите в ръцете си. Днес и думите са ножове, които нараняват. Не влизайте в неравностойни двубои, не участвайте в състезания и конкурси без определен регламент. Намалете натоварването и се грижете за близките.
Стрелец
Днес всеки на своето ниво може да изкачи връх в кариерата и да получи награда за положените в миналото усилия. Енергийният ви потенциал нараства, може да се справите с неща, които в миналото са били непостижими или не са ви давали права и пълномощия. Новите договори помагат да влезете в голямата игра. Наградите няма да закъснеят. Ден на заслуженото признание.
Козирог
Високо енергиен ден, в който започват трансформации на всички нива. Може да промените от раз нагласи, желания и амбиции, да коригирате отношенията и до вечерта да постигнете нещо, което в миналото е било невъзможно. Не бива да сте пасивни и да изчаквате, но с активността трябва да се работи внимателно. Днес в ръцете си държим меч, който всичко може да разруши и преобърне.
Водолей
Ден на високите енергии и цели. Изправете се, тръгнете в посока на големите си амбиции. Ако останете да чакате пасивно, ще изпуснете добрия шанс. Само не се претоварвайте. Опитайте да отмените близките в труден за тях момент. Направете прочистващи процедури и изчистете от съзнанието всичко натрапчиво и вредно. Нужна е избирателност в работата и в личните връзки.
Риби
Днес и за родените в третата декада ще има неприятни изненади. Не се препоръчва пасивност, но и прекалената активност и амбиция ще ви докарат разправии и здравословни проблеми. Не е време да се доказвате, да се удряте в гърдите и да поставяте рекорди. Спокойно продължете започнатото без да напрягате близки и роднини с претенции. Никъде не отивайте без подарък.
telegraph.bg

Публикувана на
08 Август 2022 година