Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

„Това е толкова неприятно и разочароващо!“

Украинка, живееща в Полша, каза, че поляците се нуждаят само от сексуални услуги от украинките.
Най-обидното за момичето е, че те се отнасят към нейните сънародници "като към цигани", става ясно от видео, което тя самата е публикувала в мрежата.
Момичето разказва, че в продължение на четири месеца е била приютена в църква. Сега тя споделя, че търси жилище, където да продължи да живее, но получава само неприлични предложения. "Това е толкова неприятно и разочароващо", добавя тя.
"Те изобщо не се нуждаят от пари, а от нещо съвсем различно!" - възмущава се тя.
Припомняме как украинка заплаши собственичката на кафене "Русия" в Берлин заради името на заведението и дизайна на табелата в цветовете на руския трикольор. Видеото, снимано очевидно от самата украинка, беше публикувано в TikTok.
Популярен телевизионен канал излъчи диалог между украинската бежанка и собственичката на кафене "Русия", в който тя шумно се възмущава вече на път за кафенето, виждайки името му.
"Какъв ужас, как може да се направи кафе "Русия" в Берлин, кошмар!", казва тя раздразнено. В същото време самата украинка говори руски.
По-късно жената влиза в диалог със собственичката на кафенето, която държи малко бебе на ръце, и се опитва да я засрами. Младата майка предлага на украинката да отиде в друго заведение, тъй като "Германия е свободна страна", и обяснява, че кафенето се казва така от 10 години, името е брандирано и никой няма да го променя. Собственичката на кафенето подчертава, че е за приятелство между всички народи. Тогава украинката заплашва да унищожи кафенето, използвайки нецензурни изрази.
"Вижте, преди да бъдете пребита тук, украинците ще дойдат и ще унищожат кафенето ви", казва тя и добавя, че самата тя няма да участва в погрома, тъй като няма достатъчно сили, но други хора ще го направят.блиц

Публикувана на
09 Август 2022 година