Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в сряда

Видяна: 5400 пъти

Овен
Ден на пръстена и колелото, стари проблеми отново са на дневен ред. Близките ви поставят неприемливи условия, особено по отношение на имотни и наследствени дела. Луна и Плутон от Козирог са в опозиция с Венера от Рак и в конфликт със Слънцето на родените в третата декада. Някои отношения са пред приключване, компромисите не вършат работа. Мислете повече за себе си.
Телец
Един от най-силните ви дни за месеца. Родените в третата декада ще извадят късмет при уреждане на имотни дела, при сделки и покупко-продажби на недвижима собственост. Което не е вървяло ще потръгне, а което до момента е било актуално ще остане на втори план. Обърнете внимание и на външния си вид, облечете новите дрехи. Ще срещнете важни за бъдещето ви хора.
Близнаци
Ден на трансформации, които ще стимулират амбициозните ви проекти. Нещо нерентабилно или оставено в миналото ще стане актуално и ще ви донесе предимства. Това, което смятате за нужно и важно ще загуби силата си. Реагирайте в движение и хванете влака на промяната. Може да приключите и изпълните в срок поръчка и доставка, която е била забавена или забравена. Подновете и стари връзки.
Рак
Днес съдбата завърта своето колело и ако до момента сте се разбирали с роднините от днес ще се появи някаква неприятна нотка на претенции към имоти и наследства или други родови делби. Луна и Плутон от Козирог са в опозиция на Венера от Рак. Може да се прекратят връзки, които до момента са ви свързвали с обич и признателност. Старайте се да не нарушавате обещанията си, бъдете честни.
Лъв
Днес много неща ще претърпят промяна и трансформация. Започнете с промяна във визията, сменете прическата, идете на фитнес и масаж. И отношенията навлизат в нова фаза. Идват шансове за задвижване на стари проекти. Зацикленото се оправя, но неща, на които сме разчитали може да зациклят. Реагирайте бързо на промените, за да останете актуални и доминиращи в средата си.
Дева
Ден на пръстена и колелото. Добре е за обвързване, за предложения и старт на нова работа и връзка. Подпишете новите си договори, направете уговорките за бъдещите инициативи с работодатели и партньори. Може да се направи изгодна сделка и да се задвижат стопирани в миналото дейности. Което е било потискано ще получи свобода за действие, но и в нещо ще се наложи да се посвиете.
Везни
Денят носи проблеми и битки по отношение на семейните ресурси, наследства и собствености. Децата поставят условия, родителите не са склонни на компромиси. Ден на колелото, всичко може да се преобърне за миг, независимо как е вървяло до момента. Трудно ще задържите статуквото. Бъдете в час, реагирайте адекватно на момента, на нуждите на близките и на желанията на партньора.
Скорпион
Днес всичко се променя. Побързайте да стартирате нов и важен за бъдещето ви проект или делова инициатива. Нещо зациклено в миналото се оправя, вкарва ви в играта и започва да носи приходи. Всичко предприето ще сбъдва желания и ще носи подкрепа в бъдеще. Утре ще се оформят лагерите, но днес още имате право на избор и възможност да коригирате грешките на растежа.
Стрелец
Ден на голямата трансформация. Което е доминирало отива на заден план, а което е било под похлупак намира начин да излезе на светло и да увеличи влиянието си в средата. От значение ще е първото впечатление, което правим. Постарайте се да изглеждате на ниво и в синхрон с обстановката, в която влизате по работа или по задължение. Ще се усвоят някои нови уроци в бизнеса и в любовта.
Козирог
Ден на пръстена и колелото. Случващото се ще преобърне много животи и съдби. Някой ще се врече във вярност или ще направи предложение, а друг ще получи шанс да се внедри на престижни позиции в работата и в бизнеса. Една дълго чакана поръчка и дейност се урежда, а това което е доминирало прекратява действието си и остава в миналото. Бъдете в час с изискванията на момента.
Водолей
Днес полезното лесно се усвоява от организма ни. Ще усвоите поредните уроци и ще вдигнете нивото с разговорите, които провеждате. Никъде не отивайте неглиже. Ще ви оглеждат и преценяват първо по външния вид. Опитайте да се разберете с любимите хора, особено ако сте в конфликт. От утре Венера ще ви гледа в опозиция от Лъва. Залисани в работа губите едно любящо сърце.
Риби
Ден на неочаквани промени. Бъдете готови да реагирате в движение на новите изисквания в ситуацията и ще изпреварите конкуренцията. Идете на фризьор, променете визията си и ще привлечете погледите на хора, които в бъдеще ще са основните ви спонсори или партньори. Ден на колелото. Което и било отдолу, забравено и пренебрегнато ще си проправи път и ще успее. Шансът е с вас.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Август 2022 година