Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите в четвъртък

Видяна: 7120 пъти

Овен
Денят е добър за преговори и участия в съвместни начинания. Определете се към коя група или партия принадлежите. Не е добре да оставате в изолация. Търсете средата и хората, с които може да работите съвместно и да осъществявате замислите си. Тази вечер не оставайте сами. Старайте се да не товарите очите и да не отивате в крайности в поведението, в хапването и пийването.
Телец
Днес силите се прегрупират, всеки трябва да намери мястото си в средата, да влезе в подходящия екип или група, в която може да се развива и да постига целите си. Добре е да се провеждат събрания и срещи на екипа. Може да изберете нов треньор и нов състав на отбора. Не оставайте в нехармонична среда и в компанията на хора, които ви пречат и подронват авторитета.
Близнаци
Ден на тръбача, който свири сбор и ни събира под знамената на личните ни, професионални и политически интереси. Определете приоритетите, решете какви позиции ще защитавате, в кой лагер ще влезете и какви ще са претенциите ви в работата и деловите връзки. Може да направите контакт с важни за бъдещето ви хора, да сключите нови договори и да тръгнете заедно рамо до рамо..
Рак
Приемайте предложения и покани, влезте в нова група по интереси, в нова среда или в нов отбор за състезания и тренировки. Чудесен момент за създаване, на печеливши сдружения, отбори и професионални състави. Всеки може да намери мястото си в житейския пъзел и да се почувства полезен в бъдеще както за другите, така и за семейството си. Ден на призив, ослушвайте се.
Лъв
Днес конкуренцията ви се обединява и прави силен ход в полето на личните ви амбиции. Ще се наложи да правите компромиси и да влизате в неравностойни съюзи, за да запазите позициите си. Движете се сред свои, дайте повече пълномощия на доверените си хора и временно останете зад кадър докато бурята отмине. Бъдете внимателни на пътя, обадете се на родителите, контролирайте децата.
Дева
Денят е добър за участие в колективни дейности и работни проекти. Постарайте се да влезете в среда, в която сте силни и може да играете водеща и творческа роля. Не се занимавайте с нещо, което не е от вашата компетентност. Ще се представите на ниво в познатата ви област, ще спечелите финансиране и ще ви предложат изгодни сделки. Действайте.
Везни
Денят носи проблеми и битки по отношение на семейните ресурси, наследства и собствености. Децата поставят условия, родителите не са склонни на компромиси. Ден на колелото, всичко може да се преобърне за миг, независимо как е вървяло до момента. Трудно ще задържите статуквото. Бъдете в час, реагирайте адекватно на момента, на нуждите на близките и на желанията на партньора.
Скорпион
Препоръчва се работа в екип. Опитайте да влезете в нов отбор, в нова среда или в нова група по интереси. Не отивайте там, където не се чувствате комфортно и усещате, че не ви е мястото. Съдбата среща съмишленици, обединява тези, които вървят в една и съща посока. Който остане сам трудно ще се справи с нуждите на момента. Не се колебайте, преодолейте старите комплекси.
Стрелец
Венера вече ви гледа в стимулиращ аспект от знака на Лъва. Предстоят срещи и запознанства, които ще ви вкарат в нова среда и ще работят за имиджа ви. Действа ви пръстът на съдбата. Няма случайни срещи. Променете средата, сменете треньора, отбора или екипа. Не правете компромис. Поетите днес ангажименти може да траят дълго и дано ви донесат радост, признание и любов.
Козирог
Ден на подадените ръце. Влезте в нова група по делови и бизнес интереси, намерете нов треньор за себе си или за децата и се постарайте да бъдете сред свои. Идете там, където нещо ви тегли и привлича. Заниманията с личното ви хоби ще ви създадат полезни и дълготрайни контакти. Не оставайте сами тази вечер. Предстои пълнолуние в съседа Водолей, приятелите се търсят и подкрепят.
Водолей
Луната е във Водолей, предстои пълнолуние. Тези дни може да напълнят банковата ви сметка, така че постарайте се повече. Сега е момента да направите избор към коя група ще се ориентирате в професионален и личен план. Започнатото ще бъде важно, перспективно и дълготрайно. Не правете компромиси, бъдете сред свои и заложете на това, което ви носи радост и лично удовлетворение.
Риби
Денят ще бъде успешен и творчески. Ще постигнете много и може да започнете преговори за влизане в нова работна или състезателна група. Но в деня преди пълнолунието често ни наляга печал и меланхолия. Не оставайте сами тази вечер. Нека до вас има близък, с когото да споделите очакванията и притесненията си. Не се оглеждайте дълго в огледалото и не ползвайте силни парфюми.
telegraph.bg

Публикувана на
11 Август 2022 година