Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Кои се правят на мното мъдри

Някои хора просто искат да изпъкват и да изглежда така, сякаш са над другите. Те представят себе си като мъдри, интелигентни, преживели много, но всъщност може да са наивни и не чак толкова опитни. Вижте кои зодии се преструват на мъдри, според "Pink Villa".
Рак
Раците постоянно имат нужда да повтарят колко са мъдри, изстрадали - често преувеличават нещата. Искат да се покажат като много интелигентни. Ако някой направи интересно, впечатляващо изявление или даде хубаво доказателство, Раците започват да го подкрепят и да повтарят неговите идеи, но с други думи. Говорят на различни теми и се правят на умни, за да прикрият емоциите си и това, че са раними, несигурни.
Стрелец
Тези зодии виждат себе си като авторитет. Искат да са най-важната фигура, да са над другите, всеки да им се възхищава. Стрелците жадуват за приключения, промени, пътувания и така често попадат в странни и непознати ситуации. За да не правят лошо впечатление и да се смесят с другите, те се преструват на хора, които вече много пъти са правили дадено нещо, били са на много различни места и имат много опит. А като разказват за своите преживявания пред приятели, преувеличават и изглеждат много мъдри, като най-умните от компанията. Обичат да философстват, пише teenproblem.bg
Близнаци
По принцип, Близнаците наистина са познати като едни от най-интелигентните зодии. Но това не означава, че са и мъдри. Те са много общителни, държат да представят своето виждане и да бъдат прави винаги - затова често послъгват, преувеличават, преструват се на по-умни и опитни. А и постоянно имат нужда да говорят и да се включват във всяка тема, дори когато не разбират от нея.

Публикувана на
12 Август 2022 година