Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Андреа Банда е тежко болна

Отсъствието на Андреа Банда Банда от "На кафе" си има основателна причина. Оказа се, че инфлуенсърката има сериозни здравословни проблеми, за които са наясно само най-близките й приятели и нейното семейство.
Тя има леко подобрение на състоянието си от няколко дни и събра смелост да разкрие пред приятели и познати във "Фейсбук" през какъв кошмар преминава от година насам.
Ето какво пише Андреа Банда в социалните мрежи, а думите й разплакаха нейни приятели, които не са били наясно със ситуацията:
"Супер гадна половин година, хора. Минах през много неприятни неща и тъмни места.
В същото време се отваряха възможности за супер вълнуващи преживявания, благодарение на малката медия, която съм си аз и съдържанието, което правя в интернет от 2016-та година а и пръсках гууд вайбс и сладкост от почти 4 сезона. Много трябваше да откажа, други приех и трябваше да полагам големи усилия, да се държа на крака, въпреки, че ми е лошо, и да се опитвам да ми весело.
Най-дребният ангажимент, дори супер ултра лукс ВИП приятен, ми се струваше като огромна тежест. Огромна тежест да съм в Кан сред звиздичките и после в Лондон с Натали Портман. Колко куцо е това чувство, на фона на проблемите, които други хора имат?
Някои хора не разбираха какво ми е - разделихме се. Някои хора помагаха - нови близости и support system.
Последните два-три месеца бяха най-трудни, защото бях най-долу и в същото време трябваше да събирам сили да се катеря нагоре. Това да чупиш стари навици като трудност, хич не е за подценяване. И всеки ден нови практики, режим и някакви ограничения, трениране на нови мисли. Но минах и през зелените рецепти за хапчета, другото не беше достатъчно.
Да “Kim, people are dying” и това да си пристрастен към телефона си и информацията в него звучи смешно, но е голяма работа. Постоянно нещо трябва да ти се случва, трябва да си на всички места, това е част от играта, ти си малко телевизорче и трябва да бълваш. Работата ти да е да те дават по телевизията всеки ден, ти от дете мечтаеш за шоу, обаче ти не се чувстваш на място. И хиляди хора на ден да те харесват или мразят, и ти го казват.блиц

Публикувана на
12 Август 2022 година