Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои петък е рисков ден

Видяна: 7180 пъти

Овен
Денят е зареден с агресия. Пълнолунието превъзбужда и вади на повърхността страсти и чувства засипани с пепел. Увеличете самоконтрола, не тръгвайте към никого със закани или ултимативно поведение. Ще се разменят удари под кръста, хората в неравностойно положение ще са на загуба. Днес силните на деня имат предимство, разполагат с живота, парите и чувствата на другите.
Телец
Днес родените в третата декада ще имат доста главоболия и проблеми на първо място с родители и деца. Луна и Сатурн от Водолей са в конфликт с Уран и Марс от вашия знак. Старайте се да реагирате без емоции и агресия, за да не прекратите важни връзки. Контролирайте децата и се обадете на родителите. Хората с комплекси ще скриват някои истини, с което ще ви затрудняват.
Близнаци
Днес сте податливи на внушения и съблазни. Някой ще се възползва с цел да ви отклони от важните решения и мероприятия поставени на дневен ред в предните дни. Пълнолунието превъзбужда, прави ни невнимателни и завоалира опасностите по пътя. Трудно ще преборите змея на желанията в интимен и професионален план. Не си превишавайте правата. Внимавайте с алкохола.
Рак
Днес апетитите са изострени до краен предел. Никой на никого няма да направи път и компромис или да се съобрази с исканията му, особено ако усети, че са застрашени личните му интереси. Където се съберат много хора ще прескачат искри. Някой ще се опита да яхне емоциите на тълпата и да насочи агресията и в нужната за него посока. Не позволявайте да ви движат фиксидеи и фобии.
Лъв
Родените в третата декада бъркат и настъпват по мазола агресивно настроени хора. Пълнолунието във Водолей ще ви дистанцира от някои приятели и полезни връзки. Може да се окажете в изолация и да преживеете обрати в отношенията. Един се държи като комплексар, а друг е жертва на нечии комплекси. Не тръгвайте на път, ако ситуацията изисква да сте си у дома или на работното място.
Дева
Днес апетитите са огромни, никой на никого няма да направи компромис и да даде път. Силните на деня ще ви изтикват от хранилката и поилката. Денят е тежък повече за хората с комплекси и страхове, за тези, които в миналото са преживели стресови ситуации, които днес може и да се повторят. Работете самостоятелно, на свой терен и със свои средства. Не позволявайте намеси.
Везни
Родените в третата декада може да направят силен ход, стига да забравят проблемите и страховете от миналото. Ще срещате хора, които не се съобразяват с никого и с нищо. Не очаквайте да ви направят компромис. На работното място конкуренцията е безмилостна. Нечие отсъствие ще се използва, ще се направят рокади изгодни на малцина. Апетитите са огромни, всеки иска и взима.
Скорпион
Един от най-неблагоприятните ви и рискови дни. Лъсват старите комплекси, засилват се конфликтите с родители и деца. Не тръгвайте рано на път. Още се ставането нещо ще ви изкара от релси. Десет пъти помислете преди да кажете думи, за които ще съжалявате. Пълнолунието превъзбужда, събужда нещо забравено от миналото и може да предизвика раздели. Смирете се.
Стрелец
Пълнолунието ще напълни потребителската ви кошница. Няма да останете излъгани в чувства и очаквания. Конкуренцията ви се препъва в големите си амбиции, а вие напредвате крачка по крачка. Сънищата са пророчески, показват пътя и начините да се справите с проблемите. Спазвайте диета, ограничете срещите с хора, които ви стагнират и разбалансират. Не се подавайте на изкушения.
Козирог
Ден на големите апетити. Който прояви слабост или действа несигурно съмнявайки се в личните си качества и дарби ще бъде прецакан. Хората с комплекси от детството ще си проличат и ще бъдат поставени в подчинително положение от по нахаканите и от тези, на които никога нищо не им е било отказвано. Съберете всичките си сили, дайте отпор на налитащата агресивна посредственост.
Водолей
Днес ви въздействат негативно комплексите от детството. Луната е в съвпад със Сатурн. Родените около 15 февруари са в по-неблагоприятна позиция. Трудно ще се преборите със страховете си и с паник атаките в труден момент. Не се занимавайте с нищо отговорно. Не тръгвайте на път, ако не се чувствате добре или имате проблем с близките и с колата. Спазвайте правилата, нужна е самозащита.
Риби
Ден на големите апетити, на желанието да вземеш, да употребиш и да се възползваш от това, което не е твое, но е оставено без контрол и надзор. Хората с комплекси за малоценност са в числото на потенциалните жертви. Ограничете контактите, особено с тези, които нямат задръжки и не се церемонят в отношенията си с околните. Ако се скарате с някого може дълго да не си проговорите.
telegraph.bg

Публикувана на
12 Август 2022 година