Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише в събота

Видяна: 6180 пъти

Овен
Днес с всеки може да се разберете и да си влезете взаимно в положението. Усещате какви са желанията и нуждите на другия и правите компромис със своите. Денят се свързва с богинята на човешката душа Психея. Лесно се стопяват дистанциите, стига да има желание и любов и от двете страни.
Телец
В този ден природата се стреми да запази хармонията на пълнолунието. Стремежът и при нас трябва да е към балансирани отношения с околните и спортсменска игра. Делете поравно отговорности и придобивки, не се опитвайте да лъжете и да печелите предимства на чужд гръб. Прояви на злоба, завист и агресия водят към падение и изолация. Не убивайте птици, не яжте горски гъби.
Близнаци
Днес природата се стреми към хармония, но на нашето човешко ново нищо не е спокойно и хармонично. Не наливайте масло в огъня на страстите. Старайте се да омиротворявате обстановката. Идете на приятно и спокойно място, релаксирайте. Стимулирайте близките и децата, дори да виждате голяма доза нереалистичност в стремежите им. Не убивайте птици и мечти.
Рак
Хармоничен и ведър ден, не си нарушавайте комфорта. Тази вечер за вас действа пръстът на съдбата. Получавате подкрепа и нещо, което ще промени в благоприятна посока живота и дейността ви. Може с всеки да се спогодите и разберете, да направите изгодна сделка и двете страни да останат доволни. Ден за пътуване и покупка на животни. Да не се берат и ядат диворастящи гъби.
Лъв
Добре е да се изолирате от светския шум, да почивате на приятно и релаксиращо място и да не се занимавате с амбициозни начинния и проекти. Служебната амбиция да почака. Разпределете отговорностите, не се захващайте с много дейности, но и не оставайте цялата работа на партньора. Ще прекарате приятно, ако намерите време за близки и приятели, без да се лишавате от почивката си.
Дева
Денят не е добър за старт на амбициозни начинания. Препоръчва се душевен релакс, хармония и приятни мигове с близките на сърцето ви хора. Поне за момент забравете за проблемите, за работата и професионалните дела. Заминете за някое тихо и приятно място, изключете телефона. Който не може да си го позволи ще върши работата на тези, които са се уредили на приятна почивка.
Везни
Старайте се да не отивате в крайности, да блансирате отношенията у дома и с хората, с които се срещате. Предозираното ще носи болки и ще подлага на изпитание връзките ви. Не се сърдете на никого и не прекратявайте отношения. Дайте си изпитателен срок. Опитайте да се разберете и по най-неприятните дела и проблеми. Лесно се постигат споразумения. Всеки прави своята крачка.
Скорпион
Родените в първата декада владеят ситуацията и може да насочат действията на околните в желаната от тях посока. Денят е добър за подновяване на контакти, за среща с любовта, за взаимно изгодни договаряния, за посещение при тези, които обичаме и ни обичат. Сключените бракове днес ще са покровителствани от висшата любов, ще са успешни и дълготрайни.
Стрелец
Противопоказно е да се повишава тон и да се нарушава равновесието с викове и разправии. Може да получите нервен срив, ако продължите в такава посока. Намерете тихо и спокойно място, релаксирайте, обмислете всичко. Не взимайте важни за живота и връзките ви решения, ако сте под емоционално въздействие. Някой опитва да ви привлече към своята орбита на работа и живот.
Козирог
Ден за делови и приятелски срещи. Излезте извън досегашната си среда, пътувайте, направете огледи на места и терени. Не отивайте в крайности по никакъв повод. Определете лимит на разходите, изискванията и желанията си. Вечерта ви обзема особено вдъхновение. Може да се намери изход от всяко неприятно положение. Сега е момента да се стоплят отношения и да се правят предложения.
Водолей
Добре е да прекарате този ден в уединение, да не отивате в крайности и да обмислите на спокойствие бъдещите си начинания. Следващите дни ще ви донесат разкрепостяване, възможност да прекрачите границите около вас или в самите вас. Дайте си точна сметка какво искате и какви намерения имате към близки и партньори. Спазвайте диета. Купете си домашен любимец.
Риби
Един хармоничен и приятен ден. Не се напъвайте за нищо, почивайте повече, намерете тихо и спокойно място и си доставете радост за сетивата и душата. Символ на деня е умереността, крайностите да се изключат. Наблегнете на полутоновете и на дипломатичния подход в общуването с околните. Днес крясъците разболяват и вредят на отношенията. Да не се убиват птици.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Август 2022 година