Архив на публикациите

Лили Иванова ще пее боса на Античния театър

Който не е виждал Лили Иванова боса на сцената, ще може да се наслади на невероятното й шоу довечера и утре на концертите на Античния театър. И в двете вечери шоуто започва точно в 21 часа. То е част от националното турне, което включва концерти в 32 български града.
Представянето на 83-годишната прима на естрадата продължава час и половина. За него тя излиза с 15-сантиметрови токчета, а след това във вихъра на най-ритмичните песни захвърля обувките и започва да танцува боса. След всяка своя песен Лили приема бурни аплодисменти с високо вдигнати ръце. На концерта в Плевен на 25 юли тя за първи път изпълни част от репертоара си боса на сцената. Предишното гостуване на примата в Пловдив бе през септември 2021 година.
Билетите за концерта довечера бяха продадени само за ден и половина в Пловдив. Цените им са 60, 80 и 100 лева. Пропуски има все още само за второто шоу в неделя. Преди това за изявите й в Стара Загора и Ловеч те бяха изчерпени за по-малко от 24 часа.
Преди ден певицата събра хиляди в Созопол. Още стотици летуващи слушаха концерта й извън загражденията и снимаха с телефони оттам. Накрая тя излезе, поздрави ги и им се поклони.

Публикувана на
13 Август 2022 година