Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Над 3000 викаха Лили на бис

Над 3000 пловдивчани изпълниха местата на Античния театър, за да се насладят на концерта на Лили Иванова. Примата на българската естрада и „Li Orchestra“ развълнуваха публиката с изпълненията си. През целия концерт публиката бе на крака на древното съоръжение, като буквално няма къде да хвърлиш игла. Хора, които не са успели да си купят билет, слушат концерта от оградите.
Освен вчера, Лили Иванова има концерт на Античния театър и днес, като това се случва за първи път. Причината е огромния интерес, като са продадени над 6000 билета.
Пловдивската публика отново чу хитът "Ветрове". Той е изцяло с нов аранжимент, дело на известния пловдивски музикант Ангел Дюлгеров. "Студ" и "Животът" са песни, които Лили Иванова изпълнява отново в Националното турне 2022, допълни Недеков.
„Li Orchestra“ са в състав: Ангел Дюлгеров, който изпълнява солата на китара, Орлин Цветанов на цигулката, Огнян Енев - на пиано, на тромпет и саксофон. На контрабас и бас китара е Веселин Веселинов, Росен Ватев – на ударните и перкусии, Иван Йорданов - Чери - китари и трио LaTiDa.трафик

Публикувана на
14 Август 2022 година