Новина от категория България
Архив на публикациите

21-годишна шофьорка бере душа, удря се в дърво, за да спаси…кученце

Тежък пътен инцидент е станал край село Велковци. Младо момиче е с опасност за живота.От полицията съобщиха, че инцидентът е станал около 20,05 ч. в района на брезнишкото с. Велковци. Лек автомобил „Тойота“, шофиран от 21-годишна перничанка, движейки се от с. Ноевци посока гр. Батановци, се ударил в крайпътно дърво.
Пострадалата е получила разкъсно-контузни рани и фрактури.Настанена е в столично лечебно заведение с опасност за живота. В автомобила се е била и 19-годишна също от Перник, която се е отървала без наранявания.
До трагедията се е стигнало, когато момичето е избрало да застраши собствения си живот, за да спаси кученце, изскочило внезапно пред автомобила й.
„Редно е да споменете тази подробност, чета коментари и ме е яд, вбесява ме злобата и жлъчта на хората. Тя не е кифла със силикони и джуки, определено не е „момичето на тати“ и малката и количка е далеч от 300 коня! Много  добър шофьор е, дете на разведени родители, което се бори само с живота, образована, упорита, амбициозна, работлива“, разказва Петър.
„Ако някой ден имам дъщеря, аз искам да прилича на нея! Човек с главно Ч! Жалко е да я оплюват и да дрънкат тъпотии хора, които не заслужават да съществуват! Тя е Ангел и не заслужава цялата тази помия", споделя още той.
В момента момичето е в критично състояние в "Пирогов", претърпяла е операция. Лекарите не са оптимисти.блиц

Публикувана на
14 Август 2022 година