Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Албански актьор и жена му полетяха от 6-ия етаж на сграда в Ню Йорк

Полицията в Ню Йорк разследва мистериозната смърт на албански актьор и съпругата му, паднали от шестия етаж на сграда и дали може да е имало следи от борба.
Албанският актьор Флоринд Белиу (35) и съпругата му Орнела Шехи (28) бяха намерени в двора на сграда в Бронкс в събота, 6 август, около 9 сутринта. Те бяха обявени за мъртви и бяха идентифицирани от приятели и съседи.

Съседи разказват, че синовете им - на две и шест години са крещели за майка си. Местен източник твърди, че трагедията е заснета на видео. На него се вижда как Орнела пада първо на земята, последвана от Флоринд секунди по-късно.
Полицията проверява дали е имало следи от сбиване преди фаталния инцидент.
Няколко съседи описват актьора като "импулсивен" и "затворен" човек, полицейски източник каза на Post, че мъжът може да страда от психично разстройство.
В апартамента има знаци, които показват, че не всичко е било в хармония... каза източникът.
Съсед разказа, че в деня на инцидента актьорът празнувал рожден ден.
Все още не е потвърдено дали става въпрос за убийство или самоубийство, полицията разследва всички възможни версии, включително двойно убийство.
Двойката с двете си деца се нанесла в сградата преди четири месеца, не е имало сигнали за домашно насилие.
Белиу завършва Университета по изкуства в Тирана, Албания. Той играе в телевизията и театъра, преди да се премести в Съединените щати, съобщи EuroNews Албания. От преди две години той работи върху две книги и сценарий за филм с надеждата да ги пренесе в Netflix, според доклада.блиц

Публикувана на
14 Август 2022 година