Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Севда Ергинджи изпадна в депресия

Сериалът "Криех те в сърцето си" с участието на Севда Ергинджи и Екин Мерт Даймаз, чийто първи епизод излезе на 30 юни, се сбогува с екрана. Главната актриса Севда Ергинджи каза, че е много изненадана от това. Тя призна, че новината за закриването на сериала я е шокирала и е изпаднала в депресия. „Наистина съжалявам, хора. Преди пет минути научих новината, че драмата е приключила. Толкова съм шокирана!"
Много критици също изразиха изненада от това, защото сериалът се смяташе за обещаващ. Експерти в турското кино предполагат, че може би причината за ниската оценка са грешките на сценаристите.
Малко се знае за това как стоят нещата в личния живот на Севда днес, защото нейните романи често се оказват краткосрочни. Феновете тънат в предположения дали сърцето на момичето е свободно, защото в личния й профил в Instagram няма снимка, която да прави факта, че има гадже, явен.
Иначе Севда е една от успешните млади турски актриси, която напълно се раздава на снимачната площадка. Преди време изобразявайки момиче, което обича музиката и свири на пиано в проекта „Сбогом“, тя си купи пиано за вкъщи. Нейното хоби е готвенето, а също така обожава животните - в къщата си си има три котки и едно куче. труд

Публикувана на
14 Август 2022 година