Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кой как ще я кара в неделя

Видяна: 5040 пъти

Овен
Ден на виното и камбаната, която възвестява поводите, по които ще се събираме и ще вдигаме наздравици. Висшата любов ще покровителства сключените днес бракове. Старайте се да не отивате в крайности, да се движите по осовата линия в отношенията и да не нападате вербално никого. Ако сте сънували приятен сън, това знак за успешна реализация в бизнеса, творчеството и любовта.
Телец
Ден на песни и танци, на разкрепостяване и веселие преди отново да се обвържете с някого и с нещо. Сключените бракове ще са дълготрайни и успешни, висшата любов ще ги покровителства. Поне един проблем ще се реши. Чакайте обаждане, което ще даде начална скорост на нов проект и начинание. Във всеки момент чувството за мярка да не ви напуска. Не изпускайте от контрол и децата.
Близнаци
Родените в третата декада днес влизат в преразход на сили средства и чувства. Изхвърляте се и по линия на обещанията. Едва ли ще изпълните това, за което поемате ангажимент и по някакъв начин ще се изложите в момент, когато ви аплодират и харесват. Не отивайте в крайности по никакъв повод. Оставете си вратички за измъкване, ако стане напечено и в любовта. Ден на полутонове.
Рак
Най хубавият ден за сключване на брак в този месец. Направете и чакайте предложение. Ще получите и вест, която ще ви стимулира да действате активно и да дадете всичко от себе си. Не изпускайте контрола в ситуацията. Чувството за мярка е от особено значение и ще ви предпази от грешки. Този ден може да ви донесе много радост и късмет, стига да знаете как и къде да се спрете.
Лъв
Ден на делови и приятелски срещи, на участия в празненства и тържества. Чудесен ден за сватби и годежи, за обвързване на душите и сърцата и за стартиране на съвместни проекти. Ще има за какво да почерпите. Следете веселието да не се превърне в буйство. Останете трезви тази вечер, утре ви предстои важен ход и преговори, които ще изместят стрелката на амбицията ви в нова посока.
Дева
Днес влизате в преразход на средства и чувства. Не си позволявайте да ви движат фикс идеи и фобии. Нещо, което преследвате от доста време ще ви постави пред изпитания, ще наруши някои връзки и ще ви вкара в излишни разходи. Ще се ядосвате за предоверяването. Внимавайте с хапването и пийването. Може да се обади старата ви алергия или да направите грешен ход и избор.
Везни
Чудесен ден за нови начинания за старт на нова програма и нов начин на живот. Висшата любов ще покровителства сключените бракове. Ще изживеете дълъг съвместен живот. Лесно се разкрепостяваме и излизаме от калъпа, в който времето и отношенията с околните са ни поставили. Днес може да направите своя ход и избор, без да се притеснявате и без да се съобразявате с никого.
Скорпион
Ден на камбаната и виното, едното ще пее, другото ще се лее. Важното е да му се намери мястото времето и мярката. Пътувайте, гостувайте, реализирайте спонтанните си стремежи. Мечтите ви ще се сбъднат. Ако сте сънували приятен сън, това е знак че се реализирате успешно в любовта и творчеството, ако сънят е бил неприятен, това е сигнал, че трябва бързо да се решат проблемите.
Стрелец
Днес по различни поводи ще изживявате пикове в емоционалното си състояние. Гостувате или посрещате гости, някой се жени а друг поглежда встрани от семейната пътека. В този ден е важно да контролирате фикс идеите, да мислите и действате възможно най-реалистично и синхронно с изискванията на момента. Възбудата ще ви изиграе лоша шега. Самоконтролът е от значение.
Козирог
Сега е момента да сложите край на ергенлъка. Най-хубавият ден в месеца за годежи и сключване на брак. Може да се прекрачат граници и забрани, но във всеки момент е важно да не се губи мярата и всеки да си знае мярката на искането и пиенето. Ще получите и вест, за която ще почерпите. Ако ви хрумне идея непременно я реализирайте. Днес може да спечелите без да се напъвате, потите и морите.
Водолей
Чудесен ден за предложения, за първа среща или за окончателно лично и делово обвързване. Сключените бракове ще се дълготрайни и успешни. Сега е момента да се уточняват мнения и позиции, да се уреждат съвместни изяви и представяния пред публика. Тези, с които се обвържете днес по един или друг повод може задълго да останат във вашата орбита. Не изпускайте добрите шансове.
Риби
Днес може да постигнете една мечта, да удовлетворите страсти и желания и да постигнете нещо важно в живота и партньорските връзки. Чудесен ден за обвързване и сключване на брак. Тази вечер и личната ви муза ще ви посети, така че няма да останете сами. Залива ви творческо вдъхновение. Ден за сценични изяви, идете на концерт, изявете дарбите си пред публика.
telegraph.bg

Публикувана на
14 Август 2022 година