Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Следващият топ ерген да бъде в цвички, кандидат-момите - от спортната школа по борба и щанги

Фантазиите не са забранени, нали? Затова след като пианист заема мястото на фитнес инструктор в „Ергенът”, може ли да поискам диригентът Камджалов да поеме в следващото издание двете роли - на ерген и на булка? Даже не искам да се преоблича в женски дрехи, просто ми се ще да го гледам в това въображаемо раздвоение на личността и ролите, което веднъж сънувах.
Лорд Евгини Минчев
Докато мисля по това, ми хрумва, че след като мой адаш ще води предаването, не може ли то да се казва еВгенът и като кръстник да бъда вписан във финалните надписи, но не като финалист.
Пианистите и диригентите по принцип са хора с нежни души, пръстите им са винаги издължени и фини. Гъвкави, да не кажа грацилни - нещо, което дори съвременните жени нямат. Та може това издание да е повече от забавно и ако то не покрие зрителските очаквани я - имам още една идея. Вземете си балетист за водещ - някое мъжко момче с впит клин и цвички. За контраст кандидатките могат да бъдат взети от спортна школа по борба или щанги. Добре е да бъдат зачислени санитар, фелдшер и бърза помощ, ако нещо в ухажването се усложни.
Вярвам във високия рейтинг на телевизията, но ако съвсем нещата се затлачат, пък и в тон с новата политическа коректност - ами, вземете си Елза Парини. Тя ще парира мъжки всяко залитане, ще вкара ред в емоции и чувства. Бих желал да съм спонсор и като първоначален влог давам чифт брокатени чорапогащи за водещия. Все отнякъде ще се намерят две-три перуки от Есил Дюран, ще се заема да ги осигуря, я за водещия, я за участничките.
Ергенът вероятно се очаква да покрие балканските представи за ерген, но не мисля, че в този сезон ще е така. Освен, ако моят адаш Генчо не се яви в студиото потен и не говори- „Братле, ти мен уважААш ли ма?“. Може да е адекватен на очакванията също и ако води от пейката пред блока, на чаша вино в оловен кристал от секцията а на заден план са домоуправителката Дитка, касиерката Копринка и бай Пене, който е електричар. Предаването, което може наистина да се нарече еВгенът, нека развие малко чувството за хумор, което поеха от предишния сезон. Ако Виктор пък няма работа, освен появявания по партита, да мине покрай нас, някога , когато „падне ли вечерта“.труд

Публикувана на
14 Август 2022 година