Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Кракът ми вече няма да стъпи на Черно море!“

„Защо българите предпочитат гръцкото море – ами защото там се чувстваш като бял човек, а тук като в кочина. Днес съм платила 2 лева, за да отида на тоалетна”, възропта в социалната мрежа Румяна Христова, която в момента почива със семейството си на родното Черноморие, пише struma.bg.
„Разочарована съм от плажа в Черноморец. Няма тоалетна, липсват душове, пълно е с боклуци. Плажната ивица е превърната в бунище.
Няма къде да си поставиш чадър, ако си носиш. Гледката е неописуема, тя трябва да се види. Пълна мизерия. А когато резервирахме хотела, който е що-годе приличен, ни увещаваха, че плажът е чист, има всички удобства. За да стигнеш дотам, трябва да преминеше през цялата тази помия”, заяви Христова, която предостави и снимки от плажа, направени в четвъртък.
„Въпреки че съм патриотка, кракът ми вече няма да стъпи на Черно море.Да не се сърдят нашите управници, че българите предпочитат гръцкото море, ами там се чувстваш като бял човек, а тук като в кочина. Днес съм платила 2 лева, за да отида на тоалетна. Питам жената, която поддържа тоалетната, защо плажът не се поддържа, а тя ми отговаря – защото няма договор. Имало концесионер, но нямал сключен договор с общината и затова плажът е неподдържан.Има десетки семейства с малки деца и те са принудени да газят в бунището, за да стигнат до водата. Вероятността да плъзне епидемия е много голяма.Не знам дали ще изкарам цялата си почивка, сигурно ще си тръгна още утре”, каза оше гя и допълни: „После на министъра на туризма му е чудно защо хората отиват на Гърция. В ресторантите е скъпо, качеството е под всякакво ниво. Една порция попчета е 10 лева, порция цаца – 6 лв., една салата под 10 лева не може да се намери. Пържени картофи – 6 лева, със сирене – 7 лева. Е, това е нашето Черно море”.

Публикувана на
14 Август 2022 година