Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Новата Мис Родопи не може да разсъждава, преди да пие кафе

Кристияна Рангелова е новата Мис Родопи
- Защо решихте да участвате в конкурса „Мис Родопи 2022“?
- Исках да участвам в „Мис Родопи“ още преди 2 години, но не успях поради пандемичната обстановка и сега реализирах това свое желание. Познавам конкурса от неговото начало и винаги съм го харесвала много. Смятам, че Родопи е една от най-магнетичните части от България и подобни събития помагат за популяризирането й.
- Върху какво ново работите?
- Работя върху организацията и появата си в нови проекти тази есен. Освен това се подготвям за стаж по специалността си в районен съд, тъй като образованието е приоритет за мен.
- Откъде черпите вдъхновение?
- Вдъхновение черпя от всяка постигната цел, която ме мотивира да си поставям нови такива. В основата на вдъхновението ми към каквото и да било стои моята майка - тя е много амбициозна, интелигентна жена и никога не ми позволява да бъда в застой. Нейните постижения са високата летва, която гоня.
- Ако попаднете на самотен остров, какво бихте взели със себе си?
- Не какво, а кого. Със себе си бих взела семейството си.
- Коя беше последната книга, която прочетохте?
- „Ловецът на хвърчила“ от Халед Хосейни. Предишните бяха правна литература, ха-ха.
- Какво дете бяхте и за какво мечтаехте?
- Бях много живо и неуморно дете, каквато съм и сега. Мечтаех да стана певица, юрист като моята майка или журналист. Животът ме изправи пред различни избори, различни съревнования. Гордея се с всяко постижение.
- Пораснали, сбъднахте ли мечтите от детството си?
- Определено правя усилия в тези насоки - завърших право, също така планирам магистратура по публични комуникации в УНСС. В света на модата, където също плувам в свои води, бих споменала класирането на трето място на световния конкурс Miss Nation през 2020-а в Дубай. Регламентът на конкурса изключваше всякакви интервенции върху външния вид на участничките и именно затова тази челна позиция е толкова важна за мен.
- Откъде дойде интересът към правото?
- Както вече споменах, моята майка е юрист и когато кандидатствах право и журналистика, тя мъдро ми каза: “Завършвайки право, можеш да бъдеш журналист, но не и обратното“. От влизането ми в университета до завършването ми положих много усилия като тя винаги ми е помагала. Учила съм право година и половина в Полша и Холандия по програма за обмен. Изключително доволна съм от специалността си и гледната точка към живота като цяло, която ми дава.
- Спортувате ли и как поддържате форма?
- Напоследък бях в застой, защото се явявах на държавни изпити и загубих навика си да тренирам, но започнах отново да ходя на фитнес.
- Кое е първото нещо, което правите сутрин, когато се събудите?
- Първото нещо, което правя, след като се събудя, е да си направя кафе, преди това не съм способна да общувам или да разсъждавам, ха-ха.
- А кое е последното нещо, което правите вечер, преди да си легнете?
- Напоследък, преди да си легна, гледам комедии и гушкам кучетата си.
- Какво си пожелавате?
- Пожелавам си близките ми да бъдат здрави, да не спирам да се развивам, да бъда щастлива, успешна и да имам късмет. А след това си пожелавам да срещна качествен партньор и да си създам голямо семейство.телеграф

Публикувана на
14 Август 2022 година