Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни е писано за новата седмица

Овен
През тази седмица не разчитайте само на късмета си. Всичко, което искате ще се получи, но само ако положите малко допълнителни усилия. Методичните ви усилия сега ще доведат до дълготрайни резултати в бъдеще. В любовно отношение ще трябва да направите избор. Няма как да носите две дини под една мишница.
Телец
През тази седмица любовта ще постави някои трудни моменти пред вас. Истината, че с искреност ще спечелите повече доверие от страна на партньора ви. Бъдете мили и честни с него и това ще бъде отблагодарено. Намерете ден, два, в които да излезете извън града и да се насладите на тишина и спокойствие.
Близнаци
През тази седмица късметът ще ви съпътства във всичко. Наблегнете на изпълнението на желанията ви в професионален план. Скоро няма да имате друга възможност. Използвайте случая, докато не всички колеги на са линия заради отпуски. В личен план си позволете повече разнообразие и развлечения.
Рак
През тази седмицата изхвърлете от главата си идеята, че ще може да се справите с всичко сами. Колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре. Още преди вторник се обадете на хора, за които сте сигурни, че ще може да ви помогнат и няма да ви откажат. Ако не го направите рискувате да потънете в хаоса на задълженията си и въпреки желанието им другите да не могат да се включат, за да ви помогнат.
Лъв
През тази седмица роднините, които до момента сте избягвали заради решаването на стар проблем, сега вече ще трябва да срещнете и да обсъдите нещата. Периодът е достатъчно благоприятен, така че всичко ще се развие в благоприятна посока- не се съмнявайте в това! В края на седмицата може да се разделите с ваше дългогодишно убеждение. Хората се променят и няма нищо лошо в това.
Дева
През тази седмица не допускайте чужда намеса, тъй като от това ще завиди възможността ви да взимате независими решения в живота ви. Напълно сте способни да се справите по най-добрия начин. В средата на седмицата бъдете внимателни при подбора на думите. Точно сега вашата дипломатичност може да ви даде много.
Везни
Тази седмица може да осъществите всички начинания, които ще допринесат за развитието ви и ще ви донесат лична облага. Сега трябва само да сте повече егоисти от обикновено. Никакво изпитване на вина, не си слагайте рамки, а само преследвайте целите си. В личния живот нещата може да се променят рязко към по-добро
Скорпион
През тази седмица не се противете на събитията и дори може да направите така че да ускорите нещата. Ще си дадете сметка, че няма за какво да съжалявате и ще се учудите, че по-рано не сте си давали сметка за необходимостта от всички тези наложителни „ремонти“ в отношенията ви. Не позволявайте да ви манипулират като предизвикват съжалението ви.
Стрелец
Тази седмица може да се окаже критична за чувствата ви. Потопили сте се изцяло в тях и отказвате всеки опит на приятелите ви да ви изведат от това състояние. А те правят наистина неимоверни усилия. Спомените ви теглят назад, правят ви меланхолични и всичко това не е във ваша полза, освен ако не сте човек на изкуството.
Козирог
През тази седмица не поставяйте реалния си живот в зависимост от другите. Дайте си още няколко дни време и направете първите опити за крачка напред, после още една. Не забравяйте, че най-тъмно е преди изгрев. Това, което сте загубили е едно, но вие може да погледнете на други страни и да промените потребностите си.
Водолей
През тази седмица ще берете плодовете на правилните си решения от последните седмици. Скокът в професионалното ви развитие е напълно логичен и очакван. Това ви дава повече свобода, защото с чиста съвест може да намалите активността си, оставайки реален наблюдател.
Риби
Това е седмица, която да посветите на почивка. Дайте предимство на половинката ви да избере дестинацията и времето, в което да почивате през лятото. Сега е момент, в който може да решите много от въпросите във връзката ви, но за целта ще трябва да се откажете от лидерската роля в нея. Actualno.com

Публикувана на
15 Август 2022 година