Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Нумероложка предсказа какво ще стане след изборите

От няколко седмици текат спорове какво свърши и какво не последното Народно събрание. Можеше ли да направи повече или не? Отстъпвайки от чисто политическите пристрастия, статистиката показва, че не един и двама са народните избраници, които не са изрекли и една дума в пленарната зала.
Kолко са депутатите, заложили на принципа „Мълчанието е злато”. Те са общо единадесет - най-много от тях са били от ПГ на "Има такъв народ", съобщава Нова телевизия.
Най-многословен е бил депутатът от ИТН Любомир Каримански. Изказванията му от парламентарната трибуна са продължили повече от 17 часа. Той е следван от председателя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.
В България газът от няколко месеца е под въпрос. И не организирането на предстоящите избори, а решаването на проблема със синьото гориво, оказва се, е задача номер едно на служебния кабинет. Правителството под номер 100 носи със себе си положителна енергия, казва нумерологията.
Тежестта на числата анализира нумероложката Радостина Станева. „Числото 100 е доста добро число и има потенциал за ново начало. Това, което виждам като проблем, е, че то се случва по време на служебно правителство и то не може да изпълни като потенциал, който стотицата всъщност дава”, смята нумероложката.
„Изборите ще се случат на 2-ро число, а 101 – също става двойка. Две е хубаво число от гледна точка на това, че носи хармония, носи баланс, елегантно е. Проблемът е, че е по-пасивно число, по-свързано с женската енергия, която е по-скоро приемаща, отколкото активна и инициираща и съответно при една коалиция би могло да се изисква повече компромисност, но пък може да се очаква и повече пасивност и нерешителност”, анализира Радостина Станева.
По думите ѝ би било добре да има повече жени в управлението, за да може да се получава по-добре разбирателството между коалицията и коалиционните партньори.
Под въпрос е дали правителството под номер 100 и 101 ще се похвалят със завършването на газовата връзка с Гърция. По нея трябва да дойде евтиния азерски газ. блиц

Публикувана на
15 Август 2022 година