Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6320 пъти

Овен
Ден на огледалото, всичко ставащо наоколо е отражение на това, което става в нас, в душите и в сърцата. Някой застава пред кривото огледало на илюзиите, а за друг реалностите отговарят на очакванията. Луната навлиза в Овен и среща Юпитер. Аспектът ни осигурява юридически защити, особено при съвместни делови и творчески проекти. Родените в първата декада са в стихията си.
Телец
Днес е трудно да се пробие леда недоверие. Подкрепата ще дойде от тези, с които добре се познавате и често сте си правили услуги. Важното е да не се прекалява с исканията. Не оставайте никому длъжни, изпълнете дадените обещания, спазвайте уговорките и всичко ще е наред. Доверете се на вродената си реалистична преценка и не позволявайте една фикс идея да ви разваля деня.
Близнаци
Ден на важни разкрития, които ще помогнат да се действа активно с лостовете на закона. Родените в първата декада ще уредят юридически проблем и може да получат допълнителни пълномощия на работното място. Подпишете нов договор, откъснете се от неблагоприятната за вас среда и уредете нужните документи за пътуване и учене. Всеки ще получи по заслуги каквото си е заработил.
Рак
Ден на кривите огледала и кривите сметки. Родените в първата декада са в неблагоприятна юридическа позиция. Бъдете сигурни, че ще ви хванат, ако направите нарушение или не спазвате правилата. Не разчитайте на подкрепа и от екипа. Група хора обединяват силите си срещу вас. Не влизайте в спорове. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си.
Лъв
Ден на преобразяването. Нищо няма да е същото. Ще попаднете в благоприятна ситуация за развитие на бизнеса и любовния ви живот. Една командировка ще ви срещне с хора, които ще останат дълго в живота ви и тотално ще променят нагласите и очакванията ви. Родените в първата декада получават награди и защити за труда си в миналото. Правите мъчителен, но важен избор.
Дева
Днес успявате да се видите отстрани и да се откажете от някои илюзии. Денят е добър за уреждане на договори, за вадене на документи и разрешителни и за отделяне от места и хора, които повече ви използват отколкото да ви стимулират с разбиране и печалби. Навлизате в период на личностна трансформация. Символ на деня е преобразяването. Вече всичко е различно.
Везни
Родените в първата декада са в трудна юридическа позиция. Луна и Юпитер ви гледат в опозиция от знака на Овена. Не бива да действате първосигнално. Стопирайте желанието да се намесвате в нечии битки, разправии и делови разговори. Третият ще пострада, ако се намеси в битките и дейностите на други двама. Оставете приятели и близки сами да се видят и разберат.
Скорпион
Днес ще се разбере кой ви е приятел и кой враг. Разчистете сметките, уредете юридически проблем, ползвайте услугите на закона и неговите служители. Може да преминете на нова база на развитие и да подпишете нов договор. В този ден може да разширите територията си на влияние, да прочистите връзките и да разпределите ролите. Ще се случват събития показващи голата истина.
Стрелец
Един от силните ви и успешни дни за месеца. Елиминирате конкурент и разбирате кой ви мъти водата. Нужни са решителни действия в посока на големите ви амбиции. Край с изчаквателната политика. Ден на преобразяването. Направете силен и неочакван за другите ход. Това ще ви осигури нужните предимства и време за действие. Подпишете нови договори уредете плащания.
Козирог
Родените в първата декада днес са подложени на опън и натиск. Ще влизате в рискови ситуации, може да предизвикате служител на закона или да направите нарушение, за което да ви санкционират. Луна и Юпитер са в конфликт със Слънцето ви. Не влизайте в чужд периметър на рабата или територия на влияние. Ще срещате открита и прикрита съпротива. Дано не се наложи да действате силово.
Водолей
Действайте делово, уредете нужните договори и във всеки момент се старайте да действате от позиция на закона. Нещо, което дълго сте чакали ще се уреди и ще ви донесе предимства, успокоение в семейството и стабилизиране на доходите. Което не е ставало ще стане и ще се получи. Ден на преобразяването, преминавате от едно ниво в друго. Чакайте повишение и награди.
Риби
Днес може да свършите важна работа и да се договорите за бъдещи сделки и плащания. Нищо да не се прави в сянката на сивата икономика. Излезте на светло в сделки и договаряния и ще спечелите повече. Днес законът ще ви подкрепя и ще дава възможност да се уредят сметките от миналото. Разплатете се с тези, които са ви работили или с тези, на които вие сте правили ремонти и услуги.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Август 2022 година