Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Бившият на Елена Петрова си търси жена в мрежата

Бившият мъж на Елена Петрова не може да й намери заместница в сърцето си.
Аристотелис Фотилас си е направил профили във всички възможни сайтове за запознанства, секс и свалки, научи „Уикенд”. Актрисата и гръкът се разведоха преди доста години, след като бизнесменът спипа съпругата си да му изневерява с режисьора Мартин Макариев, който е настоящ мъж на Луиза Григорова.
Къдрокосата звезда сключи брак с Фотилас през юли 2006 г., една година след раждането на близнаците им Изабела и Александър. Двамата вдигнаха сватба за чудо и приказ, а заможният Аристотелис не спираше да глези красавицата с всевъзможни изненади и подаръци, но тя му се отблагодари с рога. Бизнесменът не е имал сериозна връзка след Петрова, като упорито си пише и сваля зрели самотни дами. Той дори е излизал на среща с няколко госпожи, но на живо Фотилас изглеждал доста по-различно от снимките си в приложенията, където явно използва стари фотоси или пък ги обработва с фотошоп.
Повечето жени не желаели да повторят срещата си с Аристотелис, който още повече се разочаровал от нежния пол, издадоха близки до гърка.хотарена

Публикувана на
15 Август 2022 година