Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Блейк Лайвли ядосана на Райън, че си е купил футболен отбор

Райън Рейнолдс разкри в ново интервю, че съпругата му Блейк Лайвли никак не е щастлива от факта, че наското той си купи уелски футболен отбор без да се допита до нея. „Все още се опитваме да изгладим нещата помежду ни по този въпрос“.
Рейнолдс обясни, че се е заговорил с колегата си Роб МакЕлхени и двамата решили да купят част от уелския футболен отбор "Wrexham AFC", без да се консултират с Лайвли. По време на участието си в шоуто "Jimmy Kimmel Live" във вторник, 45-годишният Рейнолд обясни, че с Роб станали приятели, след като звездата от "Дедпул" изгледал сериала на МакЕлхени „Винаги е слънчево във Филаделфия“ и се почувствал задължен да му каже колко много харесва работата му.
„С напредването на възрастта все повече започвам да си мисля, че трябва по-често да казвам на хората защо ги ценя", обясни Райън действията си.
Роб и Райън бързо се сприятеляват и решават да купят заедно футболния отбор от Уелс. „Спомням си, че след като ни хрумна тази абсолютно безумна идея, казах на жена ми:„ Имам наистина лоша новина и тя е, че може би съм купил половината от националната футболна лига в Уелс. "
Актьорът сподели, че реакцията на съпругата му на новината е "никак не била добра". „Все още изглаждаме мненията си по този въпрос", разкри той.

Публикувана на
15 Август 2022 година