Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Адел готова да мята букета

Макар че в момента е съсредоточена върху това най-накрая да реализира концертите си в Лас Вегас, звездата Адел казва, че след Вегас всичко ще бъде свързано със семейството, като разказва за живота с любимия си в рядка публична проява на привързаност.
Участвайки в зашеметяваща фотосесия за корицата на октомврийския брой на Elle, 34-годишната суперзвезда разказва за връзката си, като нарича 40-годишния американски спортен агент Рич Пол „любовта на живота си“.
Двойката се срещна за първи път на парти преди няколко години, а през лятото на 2021 г. направи връзката си публична. Преди това Адел беше сгодена за благотворителния предприемач Саймън Конецки, баща на деветгодишния ѝ син Анджело, като сключиха брак през 2018 г. и се разделиха същата година.
„Никога не съм била по-влюбена“, сподели Адел пред Elle за Рич. "Луда съм по него. Определено искам още деца. Аз съм домакиня и домошар, а стабилният живот ми помага в музиката“, добави тя. „Но точно сега всичко, което е в мислите ми, е Вегас. Искам да го разбия“.
Суперзвездата трябваше да открие шоуто си "Уикенди с Адел" през януари, но в последния момент го отмени в емоционално видеопослание до феновете си. След като изтекоха пренасрочените дати за концерта, миналия месец певицата се включи в Instagram, за да потвърди най-накрая, че шоуто ще започне през ноември, като благодари на феновете за "търпението" им.
Тя нарече обновените си планове за 32-та си концерта, които ще се проведат от 18 ноември 2022 г. до 25 март 2023 г. "носталгични", като разкри, че концертите ще разкажат историята на нейната кариера.
„Мисля, че е редно да го направя точно сега. Знам, че не съм на 60 години и нямам 20 албума зад гърба си. Но смятам, че музиката ми ще проработи в шоу във Вегас“, сигурна е Адел.телеграф

Публикувана на
15 Август 2022 година