Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

ДесиСлава се обезобрази с фотошоп

ДесиСлава разви комплекси на тема килограми, след като така и не успя да отслабне след второто раждане. В последните месеци е започнала да тренира във фитнс залата и резултатите вече са видими, но въпреки това изпитва сериозен комплекс от външния си вид.
Изпълнителката на "Мъжете всичко искат" засне провокативна фотосесия на родното Черноморие, но накара фотографът до такава степен да обработи снимките, че крайният резултат потресе дори най-върлите й почитатели.
На снимките изобщо не си прилича и в социалните мрежи меломаните се чудят защо си го е причинила. "Това не е тя. Какво е това лице. Много калпав фотошоп", изразиха възмущението си в нета фенове на лекия жанр.
Всички професионални снимки са обработени до неузнаваемост, но последните й обраха всички точки. Не по тази начин изглежда на снимките, които правят в клубовете фотографите и нейни фенове. Тя е решила да се представя в в идеална форма в мрежата, за да не паднат участията й, тъй като излишните килограми си казват думата и все повече клубове се отказват от нейни изяви при тях./show.blitz.bg

Публикувана на
15 Август 2022 година